ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φορταλέζα – Μπραγκαντίνο  

Βραζιλία: Φορταλέζα – Μπραγκαντίνο  
Spread the love

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος η ισόβαθμες Φορταλέζα και Μπραγκαντίνο, οι οποίες αναμετρώνται στην έδρα της πρώτης με φόντο την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις συνεχόμενες νίκες για την Φορταλέζα, η οποία μετά το εντός 4-0 αρχικά σε βάρος της Αμέρικα Μινέιρο, το 1-0 ακολούθως φιλοξενώντας την Κορίνθιανς και το σπουδαίο 1-0 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Σάο Πάολο, ανέβηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ισόβαθμη βέβαια όπως προαναφέρθηκε με τη Μπραγκαντίνο, υπερτερώντας όμως της ομάδας της Μπραγάνσα λόγω περισσότερου αριθμού νικών. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία για την Φορταλέζα, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο «Καστελάο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Τίτι.

Στον αντίποδα, τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για τη Μπραγκαντίνο, η οποία «υποχώρησε» στην 4η θέση και στο -7 πλέον από την πρωτοπόρο και κάτοχο του Κόπα Λιμπερταδόρες, Παλμέιρας. Πρώτη εξ αυτών, το εντός 1-1 με τη νεοφώτιστη Κουιαμπά, ενώ 2-2 στην συνέχεια τόσο στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε όσο και φιλοξενώντας την Σάντος, σημειώνοντας πάντως, πως είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο Μπραζιλεϊράο, καθώς εχει απολογισμό έξι νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες σε 12 συνολικά ματς. Επιτυχία επίσης, η πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς μετά το 2-0 αρχικά στο Εκουαδόρ σε βάρος της Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε, αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1 με την αντίπαλο της στον επαναληπτικό στο «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα. Πέντε νίκες και μία ισοπαλία για τη Μπραγκαντίνο, σε έξι ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από τη Μπραγάνσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 για την Φορταλέζα στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο.

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, σε μονομαχία δύο ισάξιων ομάδων. Πέντε νίκες επίσης και μία ισοπαλία όπως προαναφέρθηκε για την Φορταλέζα σε έξι ματς στο «Καστελάο», ενώ το ίδιο ακριβώς ρεκόρ για την αήττητη στο πρωτάθλημα Μπραγκαντίνο, στον ίδιο αριθμό αγώνων στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x