ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Φλόρα Ταλίν – Λέγκια  

Τσάμπιονς Λιγκ: Φλόρα Ταλίν – Λέγκια  
Spread the love

Στη «Λε Κοκ Αρένα» του Ταλίν, ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Λέγκια να έχει μικρό αλλά σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 2-1 στην Βαρσοβία.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, επικράτησης δηλαδή σήμερα της Φλόρα Ταλίν με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού Ομόνοια – Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Ατομική προσπάθεια και εκτός περιοχής του Καπούτσκα και 1-0 για τη Λέγκια στο πρώτο ματς στο τρίτο μόλις λεπτό, με την ιδιαίτερα απειλητική όμως Φλόρα να ισοφαρίζει με κοντινό πλασέ του Σάπινεν στο πενήντα τρία. Ασφυκτική η πίεση πάντως της Λέγκια στην συνέχεια και ειδικά στο τελευταίο τέταρτο του ματς, η οποία απέδωσε καρπούς, καθώς έφτασε στο 2-1, με εντός περιοχής βολέ του Ραφαέλ Λόπες στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Δύο νίκες για την Φλόρα στον 1ο προκριματικό σε βάρος της Χιμπέρνιανς, με 2-0 αρχικά στο Ταλίν και 3-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στη Μάλτα. Εντός συνόρων, σε εξέλιξη το πρωτάθλημα της Εσθονίας, εκεί πάντως όπου η Φλόρα βρίσκεται στην 2η θέση και το -4 από την πρωτοπόρο Λεβάντια, ενώ είναι η μόνη ομάδα που παραμένει αήττητη. Δύο νίκες και για τη Λέγκια στον προηγούμενο γύρο, με την ομάδα της Βαρσοβίας να επικρατεί 3-2 αρχικά στη Νορβηγία της Μπόντο Γκλιμτ και 2-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο γήπεδο της. Εντός συνόρων, ήττα στην διαδικασία των πέναλτι στον τελικό του Σούπερ Καπ από την Ρακόβ, ενώ με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα, καθώς επικράτησε 1-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Βίσλα Πλοκ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Φλόρα Ταλίν με ομάδα της Πολωνίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη και για τη Λέγκια στην Εσθονία.

Πιο ποιοτική ως ομάδα η Λέγκια, με τον σημερινό επαναληπτικό όμως να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x