ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Ντουνάισκα  – Παρτιζάν

Conference League: Ντουνάισκα  – Παρτιζάν
Spread the love

Ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, με την Παρτιζάν να έχει μικρό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο Βελιγράδι.

Να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Ντουνάισκα με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στον επόμενο γύρο με τη νικήτρια του ζευγαριού Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν) – Σότσι (Ρωσία). Ανώτερη και με πολλές ευκαιρίες η Παρτιζάν στο ματς στο Βελιγράδι, επικρατώντας όμως μόνο με 1-0, το οποίο διαμορφώθηκε στο δέκατο ένατο λεπτό, με εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Μάρκοβιτς.

Στην 2η θέση του περσινού πρωταθλήματος της Σλοβακίας η Ντουνάισκα και σε απόσταση έξι βαθμών από την πρωταθλήτρια Σλόβαν Μπρατισλάβας, εξασφαλίζοντας φυσικά την συμμετοχή της στο Conference League, ενώ βαρύ 1-4 στην πρεμιέρα του φετινού την Κυριακή που μας πέρασε στην έδρα της Ζέμπλιν. Στον αντίποδα, στην 2η θέση του πρωταθλήματος της Σερβίας η Παρτιζάν, με άξιο αναφοράς, πως οι 95 βαθμοί που συγκέντρωσε δεν της ήταν αρκετοί, καθώς βρέθηκε στο -13 από τον αήττητο σε 38 συνολικά ματς, πρωταθλητή Ερυθρό Αστέρα. Ξεκίνημα με δύο «διπλά» πάντως για την ομάδα του 47χρονου Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς (φωτό) στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του φετινού, καθώς επικράτησε 4-0 της Πρόλετερ και 2-0 της Βοϊβοντίνα.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ντουνάισκα με ομάδα της Σερβίας, ενώ μία νίκη, το 2-0 του 2010 σε βάρος της Ζίλινα και μία ισοπαλία, το 0-0 του 2006 με την Πετρζάλκα για την Παρτιζάν, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στην Σλοβακία.

Εκτίμηση μου, πως αν η Παρτιζάν δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα και δεν πατήσει απλά στο 1-0 του πρώτου αγώνα, θα επικρατήσει της σημερινής της αντιπάλου και στο δεύτερο μεταξύ τους ματς.

Εκτίμηση:  2

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x