ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Ασντόντ – Καραμπάγκ

Conference League: Ασντόντ – Καραμπάγκ
Spread the love

Στο «Γιουντ-Αλέφ Στάντιουμ» του Ασντόντ, ο επαναληπτικός ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Καραμπάγκ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League, οι οποίες έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το 0-0 στην προ μίας εβδομάδας πρώτη τους μονομαχία στο Αζερμπαϊτζάν.

Να σημειωθεί, πως στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση νέας ισοπαλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη με τη νικήτρια του ζευγαριού Βλάζνια – ΑΕΛ. Κυρίαρχος η Καραμπάγκ στο πρώτο ματς στο Αζερμπαϊτζάν, στο οποίο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα, τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Στην 3η θέση του περσινού πρωταθλήματος του Ισραήλ η Ασντόντ και με επιτυχία σίγουρα την έξοδο της στο φετινό Conference League, παρά το γεγονός πως είχε πολύ μεγάλη απόσταση τόσο από την πρωταθλήτρια Μακάμπι Χάιφα (-25) όσο και την 2η στον βαθμολογικό πίνακα, Μακάμπι Τελ Αβίβ (-21). Στην άλλη πλευρά, στην 2η θέση του περσινού πρωταθλήματος του Αζερμπαϊτζάν η Καραμπάγκ, η οποία είδε τη Νέφτσι Μπακού να την κερδίζει 1-0 την τελευταία αγωνιστική και ταυτόχρονα να την γκρεμίζει από την κορυφή, εκεί όπου καθόταν για επτά συνεχόμενα χρόνια, από το 2014 μέχρι και το 2020.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Ασντόντ με ομάδα του Αζερμπαϊτζάν, ενώ μία νίκη, το 2-1 του 2000 σε βάρος της Μακάμπι Χάιφα και μία ήττα, το 0-1 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ το 2020 για την Καραμπάγκ, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις της στο Ισραήλ.

Ομάδα με περισσότερες παραστάσεις η Καραμπάγκ στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, εκτιμώντας, πως αν είναι πιο εύστοχη σε σχέση με το πρώτο ματς, θα φύγει με την πρόκριση από το Ισραήλ.

Εκτίμηση:  2

 

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x