ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Ριονέγκρο

Κολομβία: Ντεπόρτες Κιντίο – Ριονέγκρο
Spread the love

Στο «Σεντενάριο» της Αρμένια, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα της Κολομβίας, με την τοπική και νεοφώτιστη Ντεπόρτες Κιντίο να ψάχνει το δεύτερο τρίποντο στο γήπεδο της, την στιγμή που η Ριονέγκρο θα προσπαθήσει να σπάσει το ρόδι.

Τρεις βαθμοί για τη Ντεπόρτες Κιντίο στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς η νεοφώτιστη ομάδα της Αρμένια μετά το 2-0 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Τζαγκουάρες, έπεσαν «θύμα» ανατροπής την περασμένη εβδομάδα στο 1-2 από τη «μεγάλη» Μιγιονάριος στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά. Τρία αυτογκόλ στο ματς με τη Μιγιονάριος, με τη Ντεπόρτες Κιντίο μπροστά στο σκορ στο δέκατο τέταρτο λεπτό και τους γηπεδούχους στην συνέχεια να πραγματοποιούν την ανατροπή, βλέποντας τους δύο στόπερ των νεοφώτιστων Φιγκουερόα και Καραμπαγί (φωτό) να «πληγώνουν» την ομάδα τους στο σαράντα εννέα και το εξήντα τέσσερα αντίστοιχα.

Στην άλλη πλευρά, ένας βαθμός για την Ριονέγκρο, με επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, το 1-1 της πρεμιέρας στο «Ατανάσιο Χιραρντότ» του γειτονικού Μεντεγίν με την ομώνυμη ομάδα, η οποία όμως δεν είχε συνέχεια, καθώς ηττήθηκε ακολούθως 1-3 στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» από την Αμέρικα Κάλι. Προβάδισμα δύο τερμάτων για την Αμέρικα Κάλι στο πρώτο ημίχρονο στο μεταξύ τους ματς, με το 1-2 στην συνέχεια με κοντινό πλασέ του Σαλαζάρ στο εβδομήντα, πριν φυσικά οι φιλοξενούμενοι «καθαρίσουν» με το τρίτο τους γκολ, επτά λεπτά πριν το φινάλε.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Ντεπόρτες Κιντίο, μία για την Ριονέγκρο και μία ισοπαλία, στις τέσσερις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Αρμένια, σε όλες τις δοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτό που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x