ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Κολόν – Γοδόι Κρουζ

Αργεντινή: Κολόν – Γοδόι Κρουζ
Spread the love

Στο «Κοιμητήριο των ελεφάντων» της Σάντα Φε, το πρώτο χρονικά ματς του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Κολόν να θέλει να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της και την Γοδόι Κρουζ να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν.

Σπουδαίο 2-1 στην πρεμιέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ για την Κολόν στο «Μονουμεντάλ» σε βάρος της Ρίβερ Πλέιτ, βλέποντας όμως την ομάδα της Σάντα Φε να αδυνατεί να διπλασιάσει τις νίκες της στην συνέχεια, καθώς ακολούθησε το εντός 1-4 από τη Λανούς και το 1-1 στην έδρα της Ουρακάν. Μπροστά στο σκορ η Κολόν στο ματς στην έδρα της Ουρακάν στο τρίτο μόλις λεπτό, έχοντας στην συνέχεια και δοκάρι, λίγο πριν οι γηπεδούχοι φτάσουν στην ισοφάριση με πέναλτι, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (44΄). Περισσότερες ευκαιρίες στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο για την Ουρακάν, ενώ νέο δοκάρι λίγο πριν το φινάλε για την Κολόν, για να «κλέψει» το τρίποντο.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 1-2 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν, η πρώτη της Γοδόι Κρουζ στη Λίγκα Προφεσιονάλ, μετά το εντός 2-1 της πρεμιέρας σε βάρος της Ροζάριο και την επικράτηση με το ίδιο σκορ στην έδρα της κατόχου του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα. Κατώτερη του αναμενόμενου η Γοδόι Κρουζ στο ματς με την Ατλέτικο Τουκουμάν, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου (46΄) και στο οποίο «απάντησε» πάντως, κόντρα στην ροή του αγώνα, με κοντινή κεφαλιά του Ραμίρες στο εξηκοστό έβδομο λεπτό. Παρόλα αυτά, η χαρά της κράτησε τρία μόλις λεπτά, καθώς η Ατλέτικο Τουκουμάν πήρε σχεδόν αμέσως και πάλι κεφάλι στο σκορ.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Κολόν και δύο ισοπαλίες, σε έξι ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ.

Φαβορί στο σετ των τιμών και με καλή προϊστορία την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ η Κολόν. Παρόλα αυτά, ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, κρατώντας επιφυλακτική στάση, τόσο γιατί η νικήτρια της προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ ομάδα της Σάντα Φε δείχνει ευάλωτη, όσο και γιατί η Γοδόι Κρουζ έχει ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x