ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε

Βραζιλία: Ατλέτικο Μινέιρο – Ατλέτικο Παραναένσε
Spread the love

Ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια, τουλάχιστον βαθμολογικά, του σημερινού προγράμματος, με την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Ατλέτικο Μινέιρο να φιλοξενεί στο «Μινεϊράο» και όχι στο «Ιντεπεντένσια» την 5η Ατλέτικο Παραναένσε.

Δύο συνεχόμενες εντός έδρας νίκες σε βάρος της Μπαΐα για την Ατλέτικο Μινέιρο, με πρώτη το 3-0 της προηγούμενης αγωνιστικής που την διατήρησε στην 2η θέση και στην συνέχεια το 2-0 μεσοβδόμαδα στη μονομαχία τους στην φάση των «16» του κυπέλλου. Πέρα από τα παραπάνω, έξι συνεχόμενες νίκες γενικότερα στο πρωτάθλημα, ενώ επιτυχία σίγουρα η πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες, καθώς μετά τις δύο λευκές ισοπαλίες με τη Μπόκα Τζούνιορς, «επιβίωσε» στην διαδικασία των πέναλτι. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα για την Ατλέτικο Μινέιρο, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο Μπέλο Οριζόντε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Ιντερνασιονάλ, με το οποίο η Ατλέτικο Παραναένσε ανέβηκε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα και στο -8 από την κορυφή, έχοντας μάλιστα ένα ματς λιγότερο από την πρωτοπόρο Παλμέιρας. Επικράτηση επίσης με το ίδιο σκορ μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16» του κυπέλλου, ενώ πανηγυρική και η πρόκριση της στα προημιτελικά του Σουνταμερικάνα με δύο νίκες σε βάρος της Αμέρικα Κάλι, με 1-0 στην Κολομβία και 4-1 στον επαναληπτικό στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα». Τρεις νίκες και ισάριθμες ήττες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε έξι ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από την «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο επιθετικός Βιτίνιο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ατλέτικο Μινέιρο και πέντε για την Ατλέτικο Παραναένσε, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Μπέλο Οριζόντε.

Με το πόδι στο γκάζι το τελευταίο διάστημα η Ατλέτικο Μινέιρο, σημειώνοντας όμως, πως το σημερινό ματς έχει πολύ πιο μεγάλο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, από την στιγμή που απέναντι υπάρχει η επικίνδυνη και υπολογίσιμη Ατλέτικο Παραναένσε.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x