ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Πόντε Πρέτα  

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Πόντε Πρέτα  
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο που όχι μόνο θα την φέρει στην 3η θέση αλλά και σε απόσταση βολής από την κορυφή και την Πόντε Πρέτα το θετικό αποτέλεσμα με το οποίο θα βρεθεί, έστω και οριακά, εκτός της επικίνδυνης ζώνης.

Επτά πολύτιμοι βαθμοί για την Κλαμπ Ρεγκάτας στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό να ανεβαίνει στην 5η θέση, μετά το 2-1 αρχικά φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα, το 1-1 στην συνέχεια στην Κοριτίμπα με την ομώνυμη ομάδα και το σπουδαίο 3-2 στην έδρα της Σαμπάιο Κορέια. Με νέα νίκη μάλιστα, στο σημερινό ματς, θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 3η θέση και στο -3 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ναούτικο. Πέρα πάντως του πρωταθλήματος, υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα και στο κύπελλο, εκεί όπου ηττήθηκε 1-2 μεσοβδόμαδα στην Φορταλέζα από την ομώνυμη ομάδα, στην πρώτη μονομαχία τους για την φάση των «16». Τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, πολύτιμο 2-1 για την Πόντε Πρέτα φιλοξενώντας την Γκοϊάς, με το οποίο η ομάδα της Καμπίνας πήρε βαθιά ανάσα, παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Πόντε Πρέτα στο συγκεκριμένο ματς στο πενήντα ένα, με το 1-1 όμως για την Γκοϊάς στο αμέσως επόμενο λεπτό. Παρόλα αυτά, εκ νέου το προβάδισμα στην Πόντε Πρέτα με πέναλτι του Καμίλο στο εξήντα έξι, το οποίο έμεινε αναπάντητο από τους φιλοξενούμενους. Τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Πόντε Πρέτα, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Μοϊσές Λουκαρέλι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Πόντε Πρέτα, με 2-0 το 2018, 1-0 το 2019 και 2-0 το 2020.

Επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, την αποτελεσματικότητα της Πόντε Πρέτα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, αλλά και την προβληματική εικόνα της χωρίς νίκη Πόντε Πρέτα μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x