ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Περέιρα  

Κολομβία: Ντεπορτίβο Πάστο – Περέιρα  
Spread the love

Στο «Λιμπερτάδ» του Σαν Χουάν Ντε Πάστο, το προτελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος της 3ης αγωνιστικής του Κλαουσούρα, με την τοπική Ντεπορτίβο να φιλοξενεί την Περέιρα με στόχο να σπάσει το ρόδι στο νέο πρωτάθλημα.

Ένας βαθμός για τη Ντεπορτίβο Πάστο στις δύο πρώτες αγωνιστικές του Κλαουσούρα, αυτός της 2ης αγωνιστικής ή της περασμένης εβδομάδας αν προτιμάτε από το 0-0 στην έδρα της Λα Εκιδάδ, μετά το 1-3 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Μιγιονάριος. Πικρή γεύση πάντως για τη Ντεπορτίβο Πάστο από το 0-0 στη Μπογκοτά με τη Λα Εκιδάδ, καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες της αλλά και το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, η μία από τις δύο ομάδες που δεν έχουν βαθμό μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές η Περέιρα, με την άλλη να είναι η Σάντα Φε, με την ομάδα όμως του 45χρονου Αργεντινού Χόρχε Αρτίγκας (φωτό), καθώς μειονεκτεί στην διαφορά τερμάτων. Εξ ορισμού δύσκολη αποστολή στην πρεμιέρα και 0-1 στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντεπόρτες Τολίμα, ενώ απογοήτευση ακολούθως από το εντός 0-2 από την Αλιάνσα Πετρολέρα, στο οποίο είδε την αντίπαλο της να διαμορφώνει το υπέρ της αποτέλεσμα από το δέκατο έκτο λεπτό και στο οποίο έπεσε ψυχολογικά, μετά το χαμένο πέναλτι του Αριζάλα στο είκοσι. Ακολούθησε, το εντός 1-0 σε βάρος της 2ης κατηγορίας Μπόκα Τζούνιορς Κάλι, στην πρώτη μονομαχία τους για τον 3ο γύρο του κυπέλλου, στο οποίο η Περέιρα βρήκε το δρόμο για τα δίχτυα και πήρε ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης, επτά λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-0 για τη Ντεπορτίβο Πάστο το 2019, σε ματς κυπέλλου, το οποίο είναι και το μοναδικό για την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Περέιρα.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για αναμέτρηση ομάδων που δεν έχουν μεγάλη απόσταση, μάλιστα στις αρχές του πρωταθλήματος, όπου δεν υπάρχει μάλιστα μεγάλο αγωνιστικό δείγμα. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x