ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: ΑΪΚ – Χάλμσταντ

Σουηδία: ΑΪΚ – Χάλμσταντ
Spread the love

Με στόχο το τρίποντο η ΑΪΚ, με το οποίο θα βρεθεί στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, φιλοξενώντας πάντως, την αήττητη μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος και 10η μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, Χάλμσταντ.

Αποτυχία για την ΑΪΚ, το 1-1 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Έρεμπρο, καθώς όχι μόνο πέταξε δύο βαθμούς σε ματς με την ουραγό του πρωταθλήματος, αλλά γιατί δεν κατέφερε να δώσει συνέχεια στο μικρό νικηφόρο σερί της, καθώς είχαν προηγηθεί, το εντός 2-1 με την Βάρμπεργκ και το 2-0 φιλοξενώντας την Κάλμαρ. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο ματς στην έδρα της Έρεμπρο, με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο είκοσι έξι και την «απάντηση» της ΑΪΚ στο εξηκοστό πρώτο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά του Μπαχουί. Πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες για την ΑΪΚ, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Έστερσουντ, με την Χάλμσταντ αήττητη και με έξι συνολικά βαθμούς σε τέσσερα ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες αρχικά, με εκτός 1-1 με την Χάμαρμπι, 0-0 φιλοξενώντας τη Τζουγκάρντεν και εντός 1-1 με την Βάρμπεργκ, με την Χάλμσταντ να βάζει τέλος σε αυτό το σερί και να πανηγυρίζει το τρίποντο στην έδρα της Έστερσουντ, με αυτογκόλ των γηπεδούχων στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες για την Χάλμσταντ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την ΑΪΚ, δύο για την Χάλμσταντ και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Στοκχόλμη, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική η ΑΪΚ εντός και με κίνητρο να βρεθεί στην 3η θέση, ενώ αξιόμαχη και αήττητη όπως προαναφέρθηκε η Χάλμσταντ μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αλλά ταυτόχρονα και ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι.

Εκτίμηση:  1

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x