ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σουηδία: Γκέτεμποργκ – Νόρσεπινγκ

Σουηδία: Γκέτεμποργκ – Νόρσεπινγκ
Spread the love

Με στόχο την επιστροφή στα τρίποντα τόσο η Γκέτεμποργκ όσο και η Νόρσεπινγκ, οι οποίες βρίσκονται αντιμέτωπες σήμερα στο «Ούλεβι» και οι οποίες έρχονται από εκτός έδρας ήττες, από την Βάρμπεργκ και την Χάμαρμπι, αντίστοιχα.

Έξι βαθμοί για την Γκέτεμποργκ και απολογισμός δύο νίκες και ισάριθμες ήττες σε τέσσερα ματς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Βάρμπεργκ. Κυρίαρχος και με αρκετές ευκαιρίες η Βάρμπεργκ στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο άνοιξε το σκορ στο πέμπτο μόλις λεπτό και στο οποίο «καθάρισε» ουσιαστικά με πέναλτι, στο εβδομήντα οκτώ. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Γκέτεμποργκ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της (2-2-2), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, χαμόγελα στη Νόρσεπινγκ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, καθώς πανηγύρισε δύο τρίποντα, αλλά κατήφεια στην συνέχεια, καθώς ακολούθησαν ισάριθμες ήττες. Πιο συγκεκριμένα, 3-2 φιλοξενώντας την πρωταθλήτρια Μάλμε και εκτός 1-0 σε βάρος της Μιάλμπι, αλλά εντός 0-1 στην συνέχεια από την Χάκεν και 1-2 στην έδρα της Χάμαρμπι, σε ένα ματς στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο δεύτερο μόλις λεπτό και στο οποίο όμως έπεσε «θύμα» ανατροπής στο ογδόντα τρία. Εκτός συνόρων επίσης, δύο νίκες σε βάρος της Μάριμπορ (3-1, 1-0) και πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, με επόμενο αντίπαλο της Τσουκαρίτσκι από την Σερβία. Δύο νίκες και τέσσερις ήττες για τη Νόρσεπινγκ, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Γκέτεμποεργκ, τέσσερις για τη Νόρσεπινγκ και ισάριθμες ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ούλεβι», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Απαγορευτική η προσέγγιση σημείου, μιλώντας για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων και ταυτόχρονα απρόβλεπτων ομάδων.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x