ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Βέλεζ   

Αργεντινή: Ατλέτικο Τουκουμάν – Βέλεζ   
Spread the love

Στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο», το τελευταίο χρονικά ματς του προγράμματος της 4ης αγωνιστικής της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Ατλέτικο Τουκουμάν να ψάχνει το τρίποντο που πολύ πιθανό να την φέρει στην κορυφή, την στιγμή που η Βέλεζ θα προσπαθήσει όχι μόνο να σπάσει το ρόδι, αλλά να πετύχει το πρώτο της ή τα πρώτα της γκολ.

Έξι βαθμοί για την Ατλέτικο Τουκουμάν στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, καθώς μετά το 2-4 της πρεμιέρας στην έδρα της Λανούς, επικράτησε 1-0 στο «Χοσέ Πρεσιντέντε Φιέρο» της Ουρακάν και 2-1 την περασμένη εβδομάδα στη Μεντόσα της τοπικής Γοδόι Κρουζ. Απόλυτα δίκαιο το 2-1 στη Μεντόσα σε βάρος της Γοδόι Κρουζ, με την ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του συγκεκριμένου ματς Ατλέτικο Τουκουμάν να ανοίγει το σκορ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου με τον Καρέρα (46΄), ενώ το δεύτερο τέρμα της στο εβδομήντα από τον Ακόστα. Ενδιάμεσα αυτών, οι γηπεδούχοι είχαν ισοφαρίσει προσωρινά, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εξηκοστό έβδομο λεπτό.

Στην άλλη πλευρά, δύο βαθμοί για την Βέλεζ στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, με άξιο αναφοράς, πως είναι η μοναδική ομάδα στη Λίγκα Προφεσιονάλ που δεν έχει καταφέρει ακόμα να πετύχει γκολ. Λευκή ισοπαλία στην πρεμιέρα με την Ράσινγκ, 0-1 ακολούθως στην έδρα της Ροζάριο, ενώ εντός 0-0 την προηγούμενη αγωνιστική με την κάτοχο του Κόπα Σουνταμερικάνα, Ντεφένσα. Εκτός συνόρων επίσης, αποκλεισμός στην φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες από τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, καθώς μετά το υπέρ της 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι», ηττήθηκε 1-3 στον επαναληπτικό στο Εκουαδόρ.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Ατλέτικο Τουκουμάν στο ματς του προηγούμενης Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ 1-1 το 2017, στις δύο αναμετρήσεις της με την Βέλεζ την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Πρεσιντέντε Φιέρο».

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ματς, με επιλογή μεγάλου ρίσκου τον «άσο», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, τον κυνισμό της Ατλέτικο Τουκουμάν, αλλά και την πίεση που υπάρχει στην Βέλεζ, που αποτυπώνεται με το ότι είναι η μοναδική ομάδα όπως προαναφέρθηκε που δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ. Για τους μη τολμηρούς, δεκτή και η κάλυψη.

Εκτίμηση:  1X

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x