Spread the love

Ώρα προημιτελικών στους Ολυμπιακούς και το πρώτο ματς που μας τραβάει (στοιχηματικά μιλώντας) το βλέμμα είναι το Ιταλία – Γαλλία.

Οι Τρικολόρ έχουν ταξιδέψει στο Τόκιο με στόχο το μετάλλιο, ενώ από την άλλη για την Ιταλία και μόνο η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες αποτελεί επιτυχία, καθώς η αποχή ήταν μεγάλη για την Σκουάντρα Ατζούρα.

Έτσι λοιπόν, για αρχή, θα ποντάρουμε σίγουρα στη νίκη της Γαλλίας. Η ομάδα του Βενσάντ Κολέ έχει βάθος, ποιότητα και εμπειρία σε τέτοιου είδους αγώνες, ενώ από την άλλη η Ιταλλία σε αυτούς τους τομείς υστερεί. Στο ποντάρισμά μας θα προσθέσουμε και ένα μικρό χάντικαπ, με το οποίο μπορούμε να ανεβάσουμε σημαντικά την απόδοσή μας.

Πρόταση Γαλλία (-6,5) με απόδοση 1.75

Πάμε στα ειδικά και θα ξεκινήσουμε με κάτι που μεν δεν πάει καλά σε αυτό το τουρνουά, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν υπάρχει. Μιλάμε για το τρίποντο του Νικολά Μπατούμ. Ο Γάλλος δεν σουτάρει πολύ σε αυτό το τουρνουά. Έχοντας κατά μέσο όρο μόλις 1,3 τρίποντα ανά ματς σε 3,3 προσπάθειες, όμως το 2,5 που δίνει το Over 1,5 εύστοχα τρίποντα του Γάλλου NBAer αξίζει το όποιο ρίσκο θα πάρει κανείς.

Πρόταση Μπατούμ Over 1,5 εύστοχα τρίποντα με απόδοση 2.50

Οι Γάλλοι είναι έξυπνη ομάδα και το γεγονός πως η Ιταλία δεν έχει ψηλά κορμιά θα προσπαθήσουν σίγουρα να το εκμεταλλευτούν, έχοντας τρομερή δύναμη στην θέση 5. Έτσι λοιπόν, η τελευταία μας πρόταση θα έχει να κάνει με τον Ρούντι Γκομπέρ. Ο Γάλλος σέντερ θα πάρει μπάλες, προκειμένου να φθίρει τους αντιπάλους του και το λάιν των 10,5 πόντων είναι κάτι που μπορεί να ξεπεράσει. Έτσι λοιπόν το Over θα είναι η τελευταία μας πρόταση για αυτό το ματς.

Πρόταση Γκομπέρ Over 10,5 πόντοι με απόδοση 1.70

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x