ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Κουρικό – Σαντιάγκο Γουόντερερς

Χιλή: Κουρικό – Σαντιάγκο Γουόντερερς
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κουρικό φιλοξενώντας την ουραγό και απογοητευτική Σαντιάγκο Γουόντερερς, ψάχνοντας το τρίποντο που θα της δώσει μεγάλη ανάσα, καθώς θα ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ισοπαλία με 2-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Ελ Τενιέντε» της Ρανκάγουα με την τοπική Ο΄Χίγκινς, με τον βαθμό αυτό να δίνει ανάσα στην Κουρικό, στην προσπάθεια που κάνει να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μπροστά στο σκορ η Κουρικό στον αγώνα με την Ο΄Χίγκινς στο δέκατο τρίτο λεπτό, με κοντινό πλασέ του Βιλαγκράν, βλέποντας όμως τους γηπεδούχους όχι μόνο να «απαντούν» άμεσα (15΄), αλλά να γυρίζουν προσωρινά το ματς στο σαράντα. Παρόλα αυτά, το 2-2 με κοντινή κεφαλιά του Μπενέγας στο σαράντα τρία, ενώ χωρίς πολλά πράγματα στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο τόσο από τους γηπεδούχους όσο και την Κουρικό. Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Κουρικό, σε έξι ματς στο πρωτάθλημα στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, βαρύ 0-4 φιλοξενώντας την Κόλο Κόλο, σε ένα ματς στο οποίο η Σαντιάγκο Γουόντερερς είχε ρόλο κομπάρσου και στο οποίο άντεξε μέχρι το τεσσαρακοστό δεύτερο λεπτό, χρονικά σημείο όπου η «μεγάλη» αντίπαλος της βρέθηκε με πέναλτι μπροστά στο σκορ. Χωρίς κανένα ίχνος αντίδρασης μάλιστα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πέρα από τα τρία τέρματα που δέχθηκε, είδε την Κόλο Κόλο να έχει ευκαιρίες για περισσότερα, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι. Ένας μόλις βαθμός γενικότερα για την Σαντιάγκο Γουόντερερς στο πρωτάθλημα, με τον απολογισμό της να είναι πραγματικά απογοητευτικός, καθώς έχει 10 ήττες σε 11 συνολικά ματς. Έξι ήττες επίσης, σε ισάριθμα ματς μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για την Σαντιάγκο Γουόντερερς στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, ενώ 1-1 το 2017, στις δύο επισκέψεις της την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Κουρικό.

Να δείχνεις εμπιστοσύνη σε μια ομάδα που έχει μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, δεν είναι και τόσο συνετό. Παρόλα αυτά, αν η Κουρικό θέλει να πάρει ανάσα, θα πρέπει να κερδίσει την απογοητευτική Σαντιάγκο Γουόντερερς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x