ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αργεντινής: Τίγκρε – Ιντεπεντιέντε

Κύπελλο Αργεντινής: Τίγκρε – Ιντεπεντιέντε
Spread the love

Στο ουδέτερο «Ούνικο» της πόλης Σαν Νικολάς η τελευταία χρονικά νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των «32» του κυπέλλου ανάμεσα στην 2ης κατηγορίας Τίγκρε και την Ιντεπεντιέντε, σημειώνοντας πως σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Πρόκριση σε βάρος της Αλβαράδο στην διαδικασία των πέναλτι στην ουδέτερη έδρα της Κίλμες για την Τίγκρε στον προηγούμενο γύρο, η οποία θα θέλει φυσικά να πραγματοποιήσει την έκπληξη με την Ιντεπεντιέντε. Βασικός στόχος πάντως παραμένει το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας και η άνοδος, με τελευταίο αγωνιστικό δείγμα το 3-1 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Ντεπορτίβο Ριέστρα, με το οποίο διατηρήθηκε στην 2η θέση του 1ου ομίλου και στο -1 από την Αλμιράντε Μπράουν.

Στον αντίποδα, 1-0 σε βάρος της 3ης κατηγορίας Βίγια Μίτρε στο ουδέτερο «Χοσέ Μαρία Μινέγια» για την Ιντεπεντιέντε, η οποία θέλει λογικά και αυτή από την πλευρά της μια διάκριση στο κύπελλο, καθώς είναι η μοναδική διοργάνωση που δεν έχει κατακτήσει. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το 1-1 του Σαββάτου που μας πέρασε στην έδρα της Πλατένσε, με το οποίο ισοβάθμησε στην κορυφή της Λίγκα Προφεσιονάλ με την Σαν Λορέντζο και την Ράσινγκ, μετά την ολοκλήρωση τεσσάρων αγωνιστικών, ενώ αποκλεισμός στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα από την Σάντος. Πιο συγκεκριμένα, ήττα με 0-1 στην πρώτη μονομαχία τους στην Βραζιλία, αποτυγχάνοντας ακολούθως με το 1-1 στον επαναληπτικό στο «Λιμπερταδόρες Ντε Αμέρικα» να ανατρέψει αυτό το σκορ.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Ελαφρύ προβάδισμα στην Ιντεπεντιέντε, η οποία είναι δεδομένο πως μετά τον αποκλεισμό της στο Κόπα Σουνταμερικάνα θα δώσει έμφαση, πέρα της Λίγκα Προφεσιονάλ και στο κύπελλο. Η Τίγκρε βέβαια δεν είναι εύκολος αντίπαλος, αλλά το κύπελλο, όσο κλισέ και αν ακούγεται, είναι πολυτέλεια για αυτή, από την στιγμή που βασικός στόχος είναι η άνοδος και η επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Εκτίμηση:  2

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x