ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ρέμο – Οπεράριο  

Βραζιλία Β΄: Ρέμο – Οπεράριο  
Spread the love

Το ματς με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, βρίσκοντας την Ρέμο στην 12η θέση με 19 βαθμούς και την Οπεράριο στην 11η με δύο περισσότερους.

Πολύτιμο 1-0 για την Ρέμο την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την CSA, με το οποίο η ομάδα του Μπελέμ όχι μόνο επέστρεψε στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, αλλά βρέθηκε ταυτόχρονα στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Μπροστά στο σκορ η Ρέμο στο ματς με την CSA στο όγδοο μόλις λεπτό, με προβολή του Ρενάν σε άδειο σχεδόν τέρμα, σημειώνοντας μάλιστα, πως η ομάδα του Μπελέμ ήταν αυτή που είχε στην συνέχεια τις περισσότερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ρέμο, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στο Μπελέμ, ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, οι μέσοι Έρικ Φλόρες και Άντερσον Ουτσόα και ο επιθετικός Βίκτορ Αντράντε.

Στην άλλη πλευρά, ήττα με 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην Γκοϊανία από την τοπική Γκοϊάς, με θετικό πάντως για την Οπεράριο, πως έχει σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Χαμένο πέναλτι για την Οπεράριο στο ματς με την Γκοϊάς στο είκοσι οκτώ, με τον Ρικάρντο Μπουένο να στέλνει τη μπάλα απελπιστικά άουτ, ενώ κυρίαρχος στην συνέχεια η ομάδα της Γκοϊανίας στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά το γκολ που πέτυχε, στο τεσσαρακοστό ένατο λεπτό. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Οπεράριο, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-1 για την Ρέμο το 2015, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Οπεράριο.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο, από την στιγμή που μιλάμε για μονομαχία δύο σχεδόν ισάξιων, αγωνιστικά και βαθμολογικά, ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x