Spread the love

Η ώρα του μεγάλου τελικού έφτασε, με την Γαλλία να κοντράρεται με τις ΗΠΑ, στην επανάληψη του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής του τουρνουά.

Οι ΗΠΑ έχουν βρει τα πατήματά τους σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι και δεν είναι η ίδια ομάδα. Από την άλλη βέβαια οι Γάλλοι είναι μια σταθερά ποιοτική ομάδα που απόλυτα δίκαια έφτασαν μέχρι τον τελικό.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Γάλλοι πήραν τη νίκη, με τους Αμερικανούς να πατάνε γκάζι έκτοτε και να ξεσπούν απέναντι σε κάθε αντίπαλο που βρέθηκε στο διάβα τους. Ποιος όμως θα επικρατήσει στον μεγάλο τελικό;

Άπαντες αναμένουν ένα ντέρμπι, με την Αμερική να είναι βέβαια το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης. Παρόλα αυτά, η Γαλλία δεν θα πουλήσει… φτηνά το τομάρι της. Έτσι λοιπόν, ποντάρουμε μεν σε μια νίκη των Αμερικανών, αλλά θα παίξουμε με ένα χάντικαπ, το οποίο θα μας κάνει πιο… safe το ποντάρισμά μας.

Πρόταση Γαλλία (+13,5) με απόδοση 1.81

Πάμε τώρα σε μια… απρόβλεπτη κίνηση, που αξίζει όμως το ρίσκο. Στο ματς απέναντι στης ΗΠΑ στη φάση των ομίλων, ο Μουσταφά Φαλ είχε κάνει σπουδαία δουλειά, καθώς οι Αμερικανοί έχουν θέμα απέναντι σε ψηλά σέντερ. Κάτι αντίστοιχο περιμένουμε και τώρα.

Ο σέντερ του Ολυμπιακού έχει το λάιν του στους 4,5 πόντους και το Over φαντάζει καλή περίπτωση, με την απόδοση μάλιστα να είναι εξαιρετική.

Πρόταση Φαλ Over 4,5 πόντοι με απόδοση 2.40

Τέλος, θα πάμε στο σύνολο των πόντων. Ένας τελικός είναι πάντα ένας τελικός. Θα μας πείτε «σιγά, τι μας είπες;» και θα έχετε δίκιο. Όμως επειδή μιλάμε για τον πιο σημαντικό αγώνα του τουρνουά, η μπάλα αναμένεται να είναι πιο… βαριά από το συνηθισμένο.

Έτσι λοιπόν το όριο των 178,5 πόντων δύσκολα θα ξεπεραστεί, οπότε αξίζει να ποντάρουμε σε αυτό το Under. Αυτό θα είναι και το τελευταίο μας ποντάρισμα…

Πρόταση Under 178,5 πόντοι με απόδοση 1.71

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Αχιλλέας Μαυροδόντης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x