ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Νιούελς – Πλατένσε   

Αργεντινή: Νιούελς – Πλατένσε   
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με τη Νιούελς να φιλοξενεί στο «Μαρσέλο Μπιέλσα» την προτελευταία στον βαθμολογικό πίνακα της Λίγκα Προφεσιονάλ, Πλατένσε, ψάχνοντας το τρίποντο που θα την φέρει στην κορυφή, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο.

Επτά βαθμοί για τη Νιούελς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, με χαρακτηριστικό για τους «λεπρούς», πως οι έξι εξ αυτών ήρθαν στο γήπεδο της, έχοντας φυσικά το απόλυτο στο «Μαρσέλο Μπιέλσα», ενώ μόλις ένα φυσικά μακριά από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, εντός 3-2 στην πρεμιέρα με την Ταγέρες, επιστρέφοντας μάλιστα από 0-2, 0-1 ακολούθως στην έδρα της Αρχεντίνος Τζούνιορς, 4-2 φιλοξενώντας την Εστουδιάντες, ενώ 0-0 την περασμένη εβδομάδα στο «Πρεσβίτερο Μπαρτολομέ Γκρέλα» της Παρανά με την τοπική Πατρονάτο. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς έμεινε στην 3η θέση του 6ου γκρουπ, πίσω από τη Λιμπερτάδ (Παραγουάη) και την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (Βραζιλία).

Στην αντίπερα όχθη, δύο βαθμοί σε τέσσερα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ για την Πλατένσε, η οποία είναι ισόβαθμη με την ουραγό Ουνιόν και η οποία πάντως υπερτερεί της ομάδας της Σάντα Φε και βρίσκεται στην προτελευταία θέση, στην διαφορά τερμάτων. Πικρή γεύση από το 2-2 της πρεμιέρας στην έδρα της Χιμνάσια, καθώς είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει λίγο πριν το φινάλε (88΄), εντός 0-1 ακολούθως από την Αλντοσίβι, 0-1 στην συνέχεια και στην έδρα της Σαρμιέντο, ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Νιούελς.

Το απόλυτο για τη Νιούελς στο «Μαρσέλο Μπιέλσα», εκεί όπου οι «λεπροί» μεταμορφώνονται προς το καλύτερο και έχουν εντελώς διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα εκτός έδρας ματς.

Εκτίμηση:  1

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x