ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ελβετία: Βασιλεία – Σερβέτ

Ελβετία: Βασιλεία – Σερβέτ
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Βασιλεία να θέλει όχι μόνο το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, αλλά να εκμεταλλευτεί ταυτόχρονα την χθεσινή ήττα της Γιουνγκ Μπόις, για να βρεθεί με το καλημέρα στο +5 από την πρωταθλήτρια Ελβετίας.

Δύο νίκες για την Βασιλεία στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με 2-0 στην πρεμιέρα στην Ζυρίχη σε βάρος της τοπικής Γκρασχόπερς, ενώ εντυπωσιακό 6-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Σιόν. Με το πόδι στο γκάζι γενικότερα στο ξεκίνημα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, καθώς η Βασιλεία έχει μόνο νίκες και στα προκριματικά του Conference League, με δύο στον 2ο γύρο σε βάρος της Παρτιζάνι Τιράνων (3-0, 2-0), ενώ 2-1 μεσοβδόμαδα στην Βουδαπέστη στην πρώτη μονομαχία της για τον 3ο με την Ουίπεστ.  Ένα ματς μάλιστα, στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο σαράντα και στο οποίο όμως πραγματοποίησε στο εβδομηκοστό τέταρτο την ανατροπή.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις βαθμοί για την Σερβέτ στις δύο πρώτες αγωνιστικές, καθώς το 2-1 της πρεμιέρας στην έδρα της Σιόν, διαδέχθηκε το 0-2 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Λουγκάνο. Εκτός συνόρων, αποκλεισμός για την Σερβέτ στον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League από τη Μόλντε, της οποίας επικράτησε 2-0 στην έδρα της στο μεταξύ τους επαναληπτικό, αδυνατώντας όμως να πραγματοποιήσει τη μεγάλη ανατροπή, καθώς είχε ηττηθεί 0-3 στο πρώτο ματς στη  Νορβηγία.

Προϊστορία: Επτά νίκες για την Βασιλεία και μία ισοπαλία, σε οκτώ ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σερβέτ. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως στο μοναδικό ματς που η Σερβέτ κατάφερε να πάρει βαθμό, ήταν το 2-2 του 2020, όπου κατάφερε να επιστρέψει από 0-2, ισοφαρίζοντας τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, το momentum αλλά και την καλή προϊστορία της Βασιλείας την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Σερβέτ.

Εκτίμηση:  1

 

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x