ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπρούσκε

Βραζιλία Β΄: Κλαμπ Ρεγκάτας – Μπρούσκε
Spread the love

Στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την τοπική Κλαμπ Ρεγκάτας να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στην 2η θέση, την στιγμή που η νεοφώτιστη Μπρούσκε μετά το ενθουσιώδες της ξεκίνημα έχει «υποχωρήσει» φυσιολογικά στο μέσο του βαθμολογικού πίνακα.

Αήττητο πέντε αγωνιστικών για την Κλαμπ Ρεγκάτας μετά και το 2-0 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της εκ των ουραγών Λοντρίνα, βλέποντας την ομάδα του Μασεϊό να συνεχίζει αθόρυβα την αναρρίχηση της στον βαθμολογικό πίνακα. Ένας μόλις βαθμός πλέον, αυτός που την χωρίζει από την πρώτη τετράδα, σημειώνοντας μάλιστα, πως αν καταφέρει να πανηγυρίσει νέο τρίποντο στο σημερινό ματς, θα βρεθεί για πρώτη φορά στην 2η θέση και στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Κοριτίμπα. Πέναλτι του Ντιέγκο Τόρες και 1-0 στο ματς στην έδρα της Λοντρίνα στο τρίτο μόλις λεπτό, ενώ τέλος ουσιαστικά στον αγώνα, στο πενήντα τέσσερα, στο 2-0 με την κοντινή προβολή του Τζατζά. Χαρακτηριστικό πάντως, πως η Κλαμπ Ρεγκάτας δεν έβγαλε το πόδι από το γκάζι, έχοντας στην συνέχεια σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών ένα δοκάρι και ένα χαμένο πέναλτι. Τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες για την Κλαμπ Ρεγκάτας, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Ρέι Πελέ» του Μασεϊό, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, «θύμα» ανατροπής η Μπρούσκε στο 1-2 της προηγούμενης αγωνιστικής από την Κρουζέιρο, με το οποίο «υποχώρησε» ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα, όντας πλέον, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, στην 10η θέση και το -5 από την πρώτη τετράδα. Μπροστά στο σκορ η Μπρούσκε στο ματς με την Κρουζέιρο στο εξήντα ένα, με την ομάδα του Μπέλο Οριζόντε όμως να ισοφαρίζει αρχικά στο ογδόντα έξι και να πραγματοποιεί ακολούθως την ανατροπή στο ογδοηκοστό ένατο λεπτό, σε μία φάση πάντως, όπου το δεύτερο τέρμα των φιλοξενούμενων ήταν «δώρο» του γκολκίπερ Ζε Κάρλος. Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες για τη Μπρούσκε, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κλαμπ Ρεγκάτας.

Ο παράγοντας έδρα, το momentum και το κίνητρο της 2ης θέσης για την Κλαμπ Ρεγκάτας, αλλά και τα δείγματα «κοιλιάς» που δείχνει η Μπρούσκε με οδηγούν στον «άσο».

Εκτίμηση:  1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x