ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Βίμποργκ – Ράντερς

Δανία: Βίμποργκ – Ράντερς
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, με την Βίμποργκ στην 9η θέση και με στόχο να σπάσει το «ρόδι» στο γήπεδο της, την στιγμή που με τρίποντο η Ράντερς θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Βαρύ 1-4 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Σίλκεμποργκ, με την Βίμποργκ να γνωρίζει την δεύτερη συνεχόμενη ήττα της και να προσγειώνεται απότομα στην πραγματικότητα μετά το ενθουσιώδες της ξεκίνημα. Πιο συγκεκριμένα, εκτός 2-1 στην πρεμιέρα σε βάρος της Νόρντζελαντ, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, 1-1 ακολούθως στην έδρα της Μπρόντμπι, ενώ 0-2 φιλοξενώντας τη Μίντιλαντ. Πιο απειλητική η Βίμποργκ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Σίλκεμποργκ, στο οποίο είχε ευκαιρίες, ένα οριζόντιο και ένα γκολ που κακώς της ακυρώθηκε, μετά μάλιστα την χρησιμοποίηση του VAR. Σαν να μην έφτανε αυτό, η αντίπαλος της βρήκε δίχτυα, κόντρα στην ροή του αγώνα, στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (43΄), ενώ εντελώς διαφορετική η εικόνα του ματς στην επανάληψη, εκεί όπου η απογοητευμένη από την παραπάνω εξέλιξη Βίμποργκ, έδωσε την δυνατότητα στους γηπεδούχους να δώσουν απρόσμενα θριαμβευτικό τόνο στη νίκη τους. Το γκολ της τιμής, με το οποίο η Βίμποργκ μείωσε προσωρινά σε 1-3, στο ογδόντα τέσσερα, με ένα εντός περιοχής διαγώνιο βολέ του Σόρενσεν, ενώ το τέταρτο τέρμα των γηπεδούχων στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην άλλη πλευρά, 10 βαθμοί για την αήττητη Ράντερς στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές, η οποία βρίσκεται, μετά και το εντός 1-0 της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της Σοντερίσκε στο +1 από τη Μίντιλαντ και το +2 από την Κοπεγχάγη. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 2-0 της πρεμιέρας σε βάρος της Βέιλε, το 1-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Οντένσε και το 2-1 στην έδρα της Ααρχους. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του ματς με την Σοντερίσκε η Ράντερς, στο οποίο είχε σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, πέρα από το γκολ του Μιστράτι στο ένατο μόλις λεπτό. Παρόλα αυτά, λίγο έλειψε να «πληρώσει» στο τελευταίο δεκάλεπτο, τόσο την αδυναμία της να φτάσει στο 2-0, όσο και ότι προσπάθησε προς το φινάλε να διαφυλάξει το σκορ. Αγωνιστικές υποχρεώσεις επίσης για την Ράντερς εκτός συνόρων, καθώς μπαίνει μεσοβδόμαδα στη μάχη του Γιουρόπα Λιγκ, φιλοξενώντας στα πλέι οφ την Γαλατά.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ράντερς και τρεις ισοπαλίες, σε πέντε ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Βίμποργκ.

Πιεσμένη και ευάλωτη η Βίμποργκ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που κάνει, εκτιμώντας, πως η αποτελεσματική μακριά από το γήπεδο της Ράντερς, μπορεί εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα διατηρήσει την κορυφή αλλά ταυτόχρονα και το εκτός έδρας απόλυτο.

Εκτίμηση:  2

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x