ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Κρουζέιρο  

Βραζιλία Β΄: Ναούτικο – Κρουζέιρο  
Spread the love

Το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής ή της τελευταίας αν προτιμάτε του 1ου γύρου στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας, με τη Ναούτικο στην 6η θέση και οριακά εκτός της πρώτης τετράδας και την Κρουζέιρο στην 16η θέση και το +2 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για τη Ναούτικο, η οποία κάνει «κοιλιά» στο φινάλε του 1ου γύρου και η οποία «υποχώρησε» ανέλπιστα στην 6η θέση, την στιγμή που όχι μόνο ήταν σε θέση οδηγού για μεγάλο διάστημα στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά είχε ταυτόχρονα και μεγάλη απόσταση από τις ομάδες που την καταδίωκαν. Η αρχή του «κακού» το προ τεσσάρων αγωνιστικών 1-3 στην Κοριτίμπα από την ομώνυμη ομάδα, όπου γνώρισε και την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ βαρύ 0-4 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Κονφιάνσα, εκτός 0-2 ακολούθως από την Σαμπάιο Κορέια, ενώ 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στην Φλοριανόπολις από την τοπική Αβαΐ. Ένα ματς, όπου «πλήρωσε» στις αρχές της επανάληψης, το αυτογκόλ του στόπερ Ιάγκο (52΄) και την αποστολή του τιμωρημένου για σήμερα μπακ-χαφ Μπράιαν. Πέντε νίκες επίσης, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα, ο απολογισμός της σε εννέα συνολικά ματς στο πρωτάθλημα στο «Αφλίτος» του Ρεσίφε.

Στην αντίπερα όχθη, δύο συνεχόμενες εντός έδρας ισοπαλίες για την Κρουζέιρο, με αποτυχία πάντως τόσο το 2-2 αρχικά με την Βιτόρια, όσο και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής με την Σαμπάιο Κορέια, στο οποίο ισοφάρισε με τον διεθνή Βολιβιανό επιθετικό Μάρτινς (φωτό) στο εξηκοστό ένατο λεπτό. Στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη όπως προαναφέρθηκε η ομάδα του 69χρονου Βαντερλέι Λουσεμπούργκο, με την παραμονή να είναι πλέον ο βασικός της στόχος και την χρονιά να φαίνεται από τον 1ο γύρο αποτυχημένη, καθώς απέχει 12 βαθμούς από την πρώτη τετράδα. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κρουζέιρο, σε εννέα ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπέλο Οριζόντε, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Κρουζέιρο, το 4-1 του 2013 και δύο ισοπαλίες, το 0-0 του 2012 και το 1-1 του 2020, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ναούτικο.

Δεδομένο πως η Ναούτικο θα θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα ώστε να βάλει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, σημειώνοντας όμως, πως δε μπορείς να της δείξεις εμπιστοσύνη, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει η πάντα υπολογίσιμη μεν, αλλά ταυτόχρονα απρόβλεπτη και ευάλωτη αμυντικά Κρουζέιρο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 42 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x