ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Μονακό – Σαχτάρ   

Τσάμπιονς Λιγκ: Μονακό – Σαχτάρ   
Spread the love

Η πρώτη κόντρα ανάμεσα στη Μονακό και την Σαχτάρ για τα πλέι οφ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με κοινό σημείο για τις δύο αντιπάλους, πως ξεπέρασαν με νίκες τα εμπόδια που βρήκαν μπροστά τους στον 3ο προκριματικό γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Δύο νίκες σε βάρος της Σλάβια Πράγας για τη Μονακό στον 3ο προκριματικό γύρο, με τους «Μονεγάσκους» να «καθαρίζουν» ουσιαστικά με το 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην πρωτεύουσα της Τσεχίας και να τσεκάρουν στην συνέχεια το εισιτήριο της πρόκρισης με το 3-1 στον επαναληπτικό στο Πριγκηπάτο. Σε ρηχά νερά πάντως στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας ένα μόλις βαθμό στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Ναντ, ενώ ήττα με  0-1 την Παρασκευή που μας πέρασε στην έδρα της Λοριάν.

Στην αντίπερα όχθη, 2-1 για την Σαχτάρ στο Βέλγιο στην πρώτη μονομαχία της με την Γκενκ, για τον 3ο προκριματικό γύρο, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, ενώ το ίδιο σκορ στην συνέχεια και στον επαναληπτικό στην Ουκρανία. Εντός συνόρων, τρεις νίκες και μία ήττα ο απολογισμός της Σαχτάρ στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, στο οποίο έχει στόχο να ανακτήσει το στέμμα, καθώς η Ντιναμό Κιέβου έβαλε τέλος πέρσι στο σερί της.

Προϊστορία: Η σημερινή, θα είναι η δεύτερη μονομαχία στην ιστορία των δύο ομάδων στο Πριγκηπάτο, μετά το 2-0 του 1980 για τη Μονακό, για τον 1ο γύρο του τότε κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.

Λεπτές οι ισορροπίες στο συγκεκριμένο ζευγάρι, στο οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x