ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι

Τσάμπιονς Λιγκ: Σάλτσμπουργκ – Μπρόντμπι
Spread the love

Η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ και την αντίστοιχη της Δανίας, Μπρόντμπι, για τα πλέι οφ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, με κοινό σημείο για τις δύο ομάδες πως βρέθηκαν απευθείας στην συγκεκριμένη φάση της διοργάνωσης, αποφεύγοντας φυσικά τους προκριματικούς.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Απευθείας όπως προαναφέρθηκε στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ η Σάλτσμπουργκ, η οποία είναι το «αφεντικό» εντός συνόρων, καθώς έχει το στέμμα του πρωταθλητή για οκτώ συνεχόμενα χρόνια από το 2014 μέχρι σήμερα. Με το πόδι στο γκάζι μάλιστα και στο φετινό, μετρώντας ήδη τέσσερις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές. Πιο συγκεκριμένα, εκτός 3-1 στην πρεμιέρα σε βάρος της Στουρμ Γκρατς, πραγματοποιώντας μάλιστα με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο την ανατροπή, επιβλητικό 7-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Ριντ, ενώ 1-0 στην συνέχεια τόσο εντός με την Αούστρια Βιέννης, όσο και το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Αντμίρα.

Κάτι ανάλογο και για τη Μπρόντμπι, η οποία απέφυγε φυσικά την περιπέτεια των προκριματικών και η οποία επέστρεψε πέρσι στον θρόνο μετά από 16 χρόνια, «κλέβοντας» μάλιστα στο νήμα τον τίτλο από τη Μίντιλαντ. Χωρίς νίκη πάντως στις πέντε πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, έχοντας απολογισμό τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο συγκεκριμένα, τρεις ισοπαλίες αρχικά, με εκτός 1-1 στην πρεμιέρα με την Ααρχους, το ίδιο σκορ στην συνέχεια φιλοξενώντας την Βίμποργκ και 2-2 στην έδρα της Βέιλε, για να ακολουθήσουν δύο ήττες. Βαρύ 2-4 στο ντέρμπι στην έδρα της Κοπεγχάγης, ενώ 0-1 την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας τη Νόρντζελαντ, αδυνατώντας να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα.

Προϊστορία: Επικράτηση με 3-0 το 2014 σε βάρος της Έσμπιεργκ, στο μοναδικό ματς στο παρελθόν για την Σάλτσμπουργκ φιλοξενώντας ομάδα από την Δανία, ενώ ήττα με 0-2 το 2012 για τη Μπρόντμπι από την Ριντ, στην προηγούμενη επίσκεψη της στην Αυστρία.

Φαβορί για την πρόκριση στο συγκεκριμένο ζευγάρι η Σάλτσμπουργκ, χωρίς αυτό όμως να δικαιολογεί το 1,15 που την συνοδεύει, ειδικά απέναντι στην υπολογίσιμη Μπρόντμπι, παρά το κακό ξεκίνημα που έχει κάνει η πρωταθλήτρια Δανίας στο φετινό πρωτάθλημα της χώρας της.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 5 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x