ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ατλέτικο Παραναένσε – Λίγκα Κίτο

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ατλέτικο Παραναένσε – Λίγκα Κίτο
Spread the love

Στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα», ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, με τη Λίγκα Κίτο να έχει ελαφρύ προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας υπέρ της 1-0 στην πρώτη κόντρα τους στο Εκουαδόρ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Ατλέτικο Παραναένσε με 1-0, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Πιο απειλητική η Λίγκα Κίτο στο πρώτο ματς στο Εκουαδόρ, στο οποίο απειλήθηκε μόλις μια φορά και στο οποίο έφτασε δίκαια στο 1-0, με κοντινό, εντός περιοχής διαγώνιο βολέ του Ρεάσκο, τρία λεπτά πριν το φινάλε.

Δύο νίκες σε βάρος της Αμέρικα Κάλι για την Ατλέτικο Παραναένσε στην φάση των «16», με 1-0 αρχικά στην πρώτη μονομαχία τους στην Κολομβία, ενώ 4-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην «Αρένα Ντα Μπαϊσάντα». Εντός συνόρων, ήττα με 0-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Κουιαμπά, «υποχωρώντας» στην 6η θέση του Μπραζιλεϊράο και το -5 από την πρώτη τετράδα.

Στον αντίποδα, ανατροπή σε βάρος της Γκρέμιο για τη Λίγκα Κίτο, η οποία μετά το 0-1 στο Εκουαδόρ στο πρώτο μεταξύ τους ματς, επικράτησε 2-1 στον επαναληπτικό στο Πόρτο Αλέγκρε. Εντός συνόρων, πέντε βαθμοί για τη Λίγκα Κίτο στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του 2ου γύρου του πρωταθλήματος, μετά και το εντός 3-3 της Κυριακής που μας πέρασε με τη Ντεπορτίβο Κουένσα, όντας πλέον στην 7η θέση και το -7 από την πρωτοπόρο Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ατλέτικο Παραναένσε, σε ισάριθμα ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες του Εκουαδόρ. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δεκαπέντε ήττες για τη Λίγκα Κίτο, στις 20 προηγούμενες επισκέψεις της στην Βραζιλία.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στην έδρα της η Ατλέτικο Παραναένσε, με το σημερινό ματς όμως να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών, ειδικά όταν απέναντι υπάρχει μια ομάδα που δεν φοβάται να παίξει ανοιχτά μακριά από το γήπεδο της, κυνηγώντας το γκολ.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x