ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Βασιλεία – Χάμαρμπι

Conference League: Βασιλεία – Χάμαρμπι
Spread the love

Στο «Σεντ Γιάκομπ-Παρκ» της Βασιλείας, το πρώτο ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Χάμαρμπι για τα πλέι οφ του Conference League, με τον επαναληπτικό σε μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Σουηδίας.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Κανένα απολύτως πρόβλημα για την Βασιλεία στον 2ο προκριματικό γύρο με την Παρτιζάνι, της οποίας επικράτησαν 3-0 αρχικά στο «Σεντ Γιάκομπ-Παρκ» και 2-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στα Τίρανα. Αντίπαλος στον 3ο προκριματικό γύρο η Ουίπεστ, της οποίας επικράτησε 2-1 στο πρώτο ματς στην Βουδαπέστη, πραγματοποιώντας μάλιστα την ανατροπή, ενώ επιβλητικό 4-0 στον επαναληπτικό στο «Σεντ Γιάκομπ-Παρκ», στον οποίο δεν άφησε κανένα περιθώριο στην ουγγρική ομάδα. Με το πόδι στο γκάζι επίσης και εντός συνόρων, με την Βασιλεία με τρεις νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, με εκτός 2-0 στην πρεμιέρα σε βάρος της Γκρασχόπερς, ενώ 6-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Σιόν και εντός 5-1 ακολούθως στη μονομαχία της με την Σερβέτ.

Στον αντίποδα, δύο νίκες για την Χάμαρμπι στον 2ο προκριματικό σε βάρος της Μάριμπορ, με 3-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στην Στοκχόλμη και 1-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στην Σλοβενία. Πολύ μεγάλη ανατροπή πάντως στον 3ο προκριματικό, καθώς κατάφερε να «σβήσει» το 1-3 του πρώτου ματς με την Τσουκαρίτσκι στο Βελιγράδι, επικρατώντας 5-1 στον επαναληπτικό στην Στοκχόλμη. Εντός συνόρων, 0-2 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας την Έλφσμποργκ, «υποχωρώντας» στην 5η θέση και το -10 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-2 για την Βασιλεία το 2009 σε βάρος της Γκέτεμποργκ, στο μοναδικό ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδα της Σουηδίας, ενώ «παρθενική» επίσκεψη για την Χάμαρμπι η σημερινή στην Ελβετία.

Με το πόδι στο γκάζι η Βασιλεία, η οποία έχει το πρώτο λόγο και στο σημερινό ματς. Ψάχνοντας πάντως κάτι ελκυστικό, συνδυασμός της επικράτησης της με ειδικό στοίχημα τερμάτων.

Εκτίμηση:  1 & Over 2,5

 

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x