ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Βέλεζ – Λανούς

Αργεντινή: Βέλεζ – Λανούς
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι», με την ουραγό της Λίγκα Προφεσιονάλ, Βέλεζ, χωρίς νίκη, όντας μάλιστα η μοναδική ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, την στιγμή που με νίκη η Λανούς θα βρεθεί στην κορυφή.

Τρεις λευκές ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες ο απολογισμός της Βέλεζ στις έξι πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ, όντας μάλιστα όπως προαναφέρθηκε, η μοναδική ομάδα που δεν έχει βρει ακόμα δίχτυα, έχοντας συντελεστή τερμάτων 0-4. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 στην πρεμιέρα στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι» με την Ράσινγκ, 0-1 ακολούθως στην έδρα της Ροζάριο, εντός 0-0 με τη Ντεφένσα, 0-0 και στο «Πρεσιντέντε Χοσέ Φιέρο» του Τουκουμάν με την τοπική Ατλέτικο, ενώ 0-1 στην συνέχεια φιλοξενώντας την Κολόν και 0-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μονουμεντάλ» από την Ρίβερ. Με την πλάτη στον τοίχο πλέον ο 49χρονος Μαουρίσιο Πελεγκρίνο, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενα τρίποντα για τη Λανούς, η οποία μετά το 1-0 αρχικά στην έδρα της Ουρακάν και το 3-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Γοδόι Κρουζ, βρίσκεται σε απόσταση βολής από την κορυφή. Στην 3η θέση πλέον, έχοντας όμως την ευκαιρία, μετά τις χθεσινές απώλειες βαθμών τόσο της πρωτοπόρου Ιντεπεντιέντε όσο και της 2ης στον βαθμολογικό πίνακα Εστουδιάντες, με τρίποντο σήμερα να βρεθεί μόνη στην κορυφή. Δύο νίκες (Κολόν 4-1, Ουρακάν 1-0) για τη Λανούς, σε ισάριθμα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ αγώνας δρόμου για τον στόπερ Μπουρδίσο και το μέσο Μάλκορα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Βέλεζ, δύο για τη Λανούς και ισάριθμες ισοπαλίες, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Χοσέ Αμαλφιτάνι», σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Κόπα Σουνταμερικάνα).

Μεγάλη η πίεση στην Βέλεζ, η οποία κάνει το χειρότερο με διαφορά ξεκίνημα των τελευταίων ετών, ενώ σε καλή κατάσταση και με ισχυρό κίνητρο η Λανούς. Δεδομένο βέβαια πως η Βέλεζ θα θέλει να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί, αλλά σε τιμές κοντά στο 3,50 το «διπλό», το οποίο βάσει των παραπάνω αξίζει το ρίσκο, ακόμα και αν δεν επαληθευτεί. Για τους μη τολμηρούς, δεκτή και η κάλυψη.

Εκτίμηση:  X2

(Visited 16 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x