ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Δανία: Οντένσε – Μπρόντμπι  

Δανία: Οντένσε – Μπρόντμπι  
Spread the love

Με στόχο να σπάσει το ρόδι στο γήπεδο της η Οντένσε, την στιγμή που η πρωταθλήτρια Δανίας, Μπρόντμπι, προσπαθεί να πετύχει την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Πέντε οι βαθμοί των γηπεδούχων στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, ενώ μόλις τρεις για τους φιλοξενούμενους.

Με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα η Οντένσε, καθώς επικράτησε 2-1 στην πρεμιέρα στην έδρα της Μίντιλαντ, με το νικητήριο τέρμα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, με την συνέχεια όμως να μην είναι ανάλογη, καθώς δεν κατάφερε να πανηγυρίσει άλλο τρίποντο στις τέσσερις αγωνιστικές που ακολούθησαν. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 εκτός στην συνέχεια με την Ράντερς, 0-2 ακολούθως φιλοξενώντας την Κοπεγχάγη, 1-3 στην έδρα της Νόρντζελαντ, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στη μονομαχία της εντός με την Σίλκεμποργκ, στην οποία άγγιξε το τρίποντο και στην οποία όμως είδε τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν οκτώ λεπτά πριν το φινάλε. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, χωρίς νίκη η Μπρόντμπι στις πέντε πρώτες αγωνιστικές, μετά και το 0-1 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας τη Νόρντζελαντ, με την συμμετοχή στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ να μην αποτελεί δικαιολογία για την πρωταθλήτρια Δανίας. Είχαν προηγηθεί, το εκτός 1-1 της πρεμιέρας με την Ααρχους, το 1-1 φιλοξενώντας την Βίμποργκ, το 2-2 στην έδρα της Βέιλε και το 2-4 στο «Πάρκεν» στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη. Οδυνηρό επίσης, το 1-2 μεσοβδόμαδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Αυστρίας, Σάλτσμπουργκ, στην πρώτη τους μονομαχία για τα πλέι οφ του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο τέταρτο μόλις λεπτό και στο οποίο έπεσε «θύμα» ανατροπής στο ενενήντα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Οντένσε, έξι για τη Μπρόντμπι και δύο ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ένερτζι Παρκ».

Με το μυαλό και στον κρίσιμο εντός έδρας επαναληπτικό με την Σάλτσμπουργκ η Μπρόντμπι, χωρίς αυτό πάντως να σημαίνει πως είναι αουτσάιντερ, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, στο σημερινό ματς. Απρόβλεπτη βέβαια και η Οντένσε, η οποία θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τα θέματα που υπάρχουν στους πρωταθλητές, με τα παραπάνω να κάνουν δύσκολη την προσέγγιση σημείου στη μεταξύ τους μονομαχία.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x