ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Κολόν – Σαρμιέντο

Αργεντινή: Κολόν – Σαρμιέντο
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος της Λίγκα Προφεσιονάλ, με την Κολόν να φιλοξενεί στο «κοιμητήριο των ελεφάντων» την Σαρμιέντο, ψάχνοντας την επιστροφή στις επιτυχίες, μετά το βαρύ 0-3 της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Αλντοσίβι.

Τρεις συνεχόμενες νίκες στη Λίγκα Προφεσιονάλ για την Κολόν μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Αλντοσίβι, εκεί όμως, όπου η ομάδα της Σάντα Φε είδε να παίρνει τέλος αυτό το σερί με το 0-3 από την αντίπαλο της. Κυρίαρχος η Κολόν στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς, έχοντας σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα οριζόντιο δοκάρι, με την «τιμωρία» της όμως από την Αλντοσίβι να έρχεται από πέναλτι, στη μοναδική αξιόλογη επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων, στο εικοστό ένατο λεπτό. Απόλυτα λογικό, η εξέλιξη αυτή να φέρει την απογοήτευση στις τάξεις της ομάδας της Σάντα Φε, η οποία δεν έκανε ούτε μία επιθετική προσπάθεια στην επανάληψη και η οποία έδωσε την ευκαιρία στην Αλντοσίβι να πετύχει δύο ακόμα γκολ και να φτάσει σε μια ανέλπιστα μεγάλη νίκη. Δύο νίκες (Γοδόι Κρουζ 1-0, Χιμνάσια 1-0) και μία ήττα (Λανούς 1-4) για την Κολόν, σε τρία ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ στο γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 3-0 φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν, με την Σαρμιέντο να πανηγυρίζει την τρίτη της νίκη σε τέσσερα συνολικά ματς στο γήπεδο της, εκεί μάλιστα όπου έχει πάρει και τους εννέα βαθμούς που έχει στις επτά πρώτες αγωνιστικές της Λίγκα Προφεσιονάλ. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες εκατέρωθεν στο πρώτο ημίχρονο στο ματς με την Ατλέτικο Τουκουμάν, με το σκορ όμως στο 0-0 παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ένα τραγικό λάθος πάντως του γκολκίπερ της Ατλέτικο Τουκουμάν στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, αυτό που έδωσε την ευκαιρία στον Μοντόγια με κοντινό πλασέ να ανοίξει τόσο το σκορ όσο και το δρόμο στην επικράτηση της Σαρμιέντο. Με την ψυχολογία στα ύψη ακολούθως η Σαρμιέντο, η οποία με δύο ακόμα γκολ «καθάρισε» το ματς. Τρεις ήττες (Πατρονάτο 0-2, Ράσινγκ 0-1, Ντεφένσα 2-4) για την Σαρμιέντο, σε ισάριθμα ματς στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Σαρμιέντο το 2015, στη μοναδική τους μονομαχία την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κολόν.

Ικανή στην καλή της μέρα να λυγίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο «κοιμητήριο των ελεφάντων» η νικήτρια της περσινής Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, ενώ αξιόμαχη μεν ως ομάδα η Σαρμιέντο, η οποία πάντως δεν έχει ακόμα βαθμό εκτός έδρας, καθώς χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από το γήπεδο της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 11 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x