ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Μπάροου- Άστον Βίλα

Λιγκ Καπ Αγγλίας:  Μπάροου- Άστον Βίλα
Spread the love

Στο Dunes Hotel Stadium η Μπάροου που αγωνίζεται στην Division 2 έρχεται αντιμέτωπη με την Άστον Βίλα για τον 2ο γύρο του League Cup σε έναν αγώνα νοκ άουτ αφού σε περίπτωση που λήξει ισόπαλο θα οδηγηθούνε οι δυο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι.

Πρόκειται δίχως αμφιβολία για το πιο σημαντικό ματς στην ιστορία της Μπάροου για αυτό και τα 4.414 εισιτήρια έγιναν “καπνός” σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Ομάδα που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρήθηκε πολύ με το ανεβοκατεβαίνει από την National League στις επαγγελματικές κατηγορίες έχει στόχο να εδραιωθεί ως σύλλογος στην League 2 και αν κρίνουμε και από τον περσινό πρόωρο αποκλεισμό τους από τον ίδιο θεσμό θα αντιληφθούμε πως δεν είναι στις προτεραιότητες τους.

Ανάμεικτο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με απολογισμό: 2-1-2 και ήττα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους από την Χάρογκεϊτ με 1-2 εκτός έδρας.

Οι “Χωριάτες” κέρδισαν με 2-0 την Νιουκάστλ την περασμένη αγωνιστική και έτσι έκαναν σεφτέ στις νίκες αφού στην πρεμιέρα τους είχαν ηττηθεί με 2-3 από την νεοφώτιστη Γουότφορντ στο Vicarage Road.

Σκόραρε κόντρα στις “καρακάξες” ο νεοφερμένος φορ Ντάνιελ Ινγκς όπως και ο Ολλανδός Ελ Γκαζί από το σημείο του πέναλτι.

Ακόμη και με ένα “βαρύ” rotation στο οποίο θα προβεί απόψε ο Ντιν αναμένεται να δούμε παίκτες όπως ο 23χρονος αμυντικός πρώην της Man. Utd Αξέλ Τουανζέμπε, ο αμυντικός μέσος από την Ζιμπάμπουε Μάρβελους Μακάμπα και ο Βραζιλιάνος επιθετικός Γουέσλεϊ.

Προϊστορία: Οι δυο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν σε καμία διοργάνωση σε επίσημο παιχνίδι.

* Τις δυο ομάδες τις χωρίζουν 73 (!) θέσεις βαθμολογικά και την ίδια ώρα η Άστον Βίλα είναι και μια ομάδα που παραδοσιακά “κυνηγάει” τα Κύπελλα στο Νησί.

Σε combo το 2ιπλό με τα πάνω από δυο γκολ σε απόδοση 1,80. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x