ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ: Λουντογκόρετς – Μάλμε

Τσάμπιονς Λιγκ: Λουντογκόρετς – Μάλμε
Spread the love

Στο Ράζγκραντ ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη Μάλμε, να έχει σημαντικό προβάδισμα, μετά το προ μίας εβδομάδας 2-0 στην πρώτη μονομαχία τους στην Σουηδία.  

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση επικράτησης της Λουντογκόρετς με οποιοδήποτε σκορ αλλά με δύο τέρματα διαφορά, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Κυρίαρχος η Μάλμε στο πρώτο ματς, στο οποίο δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τη Λουντογκόρετς και στο οποίο είχε σημαντικές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι, για περισσότερα γκολ.

Δύο νίκες σε βάρος της Σαχτόρ Σόλιγκορσκ από τη Λευκορωσία στον 1ο προκριματικό (1-0, 1-0) για τη Λουντογκόρετς, ενώ 0-0 στον 2ο στην Σλοβενία στην πρώτη μονομαχία της με τη Μούρα, της οποίας πάντως επικράτησε 3-1 στον επαναληπτικό στην Βουλγαρία. Δύο ισοπαλίες στην συνέχεια με τον Ολυμπιακό, με 1-1 στον Πειραιά και 2-2 στον επαναληπτικό στο γήπεδο της, με την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας όμως να πανηγυρίζει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Εντός συνόρων, τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς που έχει δώσει στο νέο πρωτάθλημα, με 3-1 αρχικά στην πρεμιέρα στην έδρα της Λοκομοτίβ Πλόβντβιβ,  3-0 στην συνέχεια σε βάρος της ΤΣΣΚΑ και 5-0 ακολούθως φιλοξενώντας τη Λοκομοτίβ Σόφιας. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει του σημερινού επαναληπτικού.

Στον αντίποδα, πρώτος αντίπαλος για τη Μάλμε στη μέχρι τώρα πορεία της η Ρίγα, το εμπόδιο της οποίας ξεπέρασε με το 1-0 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Ελέντα» και το 1-1 στον επαναληπτικό στη Λετονία. Επόμενος αντίπαλος η Ελσίνκι, με τη Μάλμε όμως να πανηγυρίζει την πρόκριση έστω και στις λεπτομέρειες, καθώς επικράτησε 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο «Ελέντα» και αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 στην συνέχεια με την αντίπαλο της στην πρωτεύουσα της Φινλανδίας. Πολύ πιο μεγάλος πάντως  ο βαθμός δυσκολίας στον 3ο προκριματικό, με τη Μάλμε όμως να επικρατεί 2-1 της Ρέιντζερς στο πρώτο ματς στο «Ελέντα» και με το ίδιο σκορ στον επαναληπτικό στην Γλασκώβη, εκεί μάλιστα όπου πραγματοποίησε με παίκτη λιγότερο την ανατροπή. Εντός συνόρων, 3-0 την Κυριακή που μας πέρασε φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Ντέγκερφορς, ανεβαίνοντας στην 2η θέση και το -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Τζουγκάρντεν. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Λουντογκόρετς με ομάδα της Σουηδίας, ενώ δεύτερη επίσκεψη της Μάλμε στην Βουλγαρία, μετά το ντροπιαστικό 3-8 του πολύ μακρινού 1965 από τη Λοκομοτίβ Σόφιας.

Αναγκασμένη να ρισκάρει η Λουντογκόρετς, ενώ δεδομένο πως και η ιδιαίτερα αποτελεσματική στα προκριματικά Μάλμε θα βρει χώρους. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, αποφεύγοντας το ρίσκο με οποιοδήποτε σημείο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 9 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x