ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Αγγλίας: Λιντς- Κρου

Λιγκ Καπ Αγγλίας:  Λιντς- Κρου
Spread the love

Στο Elland Road η Λιντς υποδέχεται την Κρου σε ένα παιχνίδι στο οποίο τα “παγόνια” θα ψάξουν να πετύχουν την 1η νίκη της σαιζόν αφού στην εκκίνηση της Premier League μετράνε μια ήττα και μια ισοπαλία ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα σε όλη αυτή την θητεία του τα τρία χρόνια που είναι στον πάγκο της ομάδας και γενικότερα στο Νησί αδιαφορεί παγερά για τέτοιες διοργανώσεις.

Οι γηπεδούχοι αρχικά γνώρισαν την συντριβή από την Μάντσεστερ.Γ με 1-5 (!) στο θέατρο των Ονείρων και στην συνέχεια παραχώρησαν εντός έδρας ισοπαλία στην Έβερτον με 2-2.

Με άλλα λόγια τα κενά στα μετόπισθεν , το μεγάλο “αγκάθι” της περσινής σαιζόν, έκαναν την εμφάνιση τους με το “καλημέρα” στην καινούργια και σίγουρα είναι κάτι που θα κοιτάξει να το αλλάξει άμεσα ο ιδιότροπος αλλά συνάμα σπουδαίος Αργεντινός τεχνικός.

Πάντως εντός έδρας είναι αήττητοι σε 7 σερί παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ είναι χαρακτηριστικό πως έχουν σκοράρει 8 γκολ στα τελευταία τρία από αυτά.

Αρκετές αλλαγές αναμένονται έτσι και αλλιώς από τον Μπιέλσα με τον νεοφερμένο Νορβηγό γκολκίπερ Κρίστοφερ Κλάεσον να περιμένει για το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια ενώ και οι: Ροδρίγο, Τέιλορ, Έλντερ Κόστα, Σάμερφιλ θα είναι 11αδάτοι.

Η Κρου έχει μαζέψει μόλις έναν βαθμό στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια της στην League 1 αλλά ο τεχνικός της ομάδας Ντέιβιντ Άρτελ υποστηρίζει πως είναι νωρίς για πανικό.

Μην ξεχνάμε πως στον σύλλογο παραμένουν τα positive vibes από την περσινή άνοδο αφού η ομάδα είχε παραμείνει για 4 σαιζόν στην League 2.

Στον προηγούμενο γύρο οι “Σιδηροδρομικοί” είχαν αποκλείσει την Χάρτπουλ με νίκη 1-0 αλλά από τότε έχουν γνωρίσει ισάριθμες ήττες στα τρία επόμενα παιχνίδια δίχως να σκοράρουν.

Προϊστορία: 3/5 νίκες αριθμεί η Λιντς σε όσες περιπτώσεις έχει υποδεχτεί την Κρου σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας αντίστοιχα ηττηθεί μόλις στην μια από αυτές.

* Η Λιντς απέναντι σε αυτή την κάκκιστη Κρου μπορεί να σκοράρει όσα γκολ θέλει. Ο Άσος με το Ασιατικό χάντικαπ των 2 γκολ σε απόδοση διπλασιασμού θα είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 (-2)

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x