ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Εuropa league: Σλόβαν-Ολυμπιακός

Εuropa league: Σλόβαν-Ολυμπιακός
Spread the love

Στην Μπρατισλάβα, η Σλόβαν φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς της ήττας της με 3-0 στο Καραϊσκάκη με τους Πειραιώτες να είναι μία ανάσα από την παρουσία τους στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

To αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, σε κάθε περίπτωση, δεν αφήνει πολλά περιθώρια στην ομάδα του Βάις που σωστά έκανε λόγο  για ένα θαύμα που κυνηγάει η Σλοβαν απέναντι στους Πειραιώτες.

Εστω και δύσκολα, πάντως νίκησε με 1-0 τη Σερεντ  και συνέχισε με νίκη  στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της εγχώριας Λιγκα. Αυτή ήταν η 4η νίκη σε ισάριθμα ματς για τη Σλόβαν που είναι στην πρώτη θέση μαζί με τη Ζίλινα αλλά με ένα ματς λιγότερο.

Το γκολ που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του Βάις που είχε πολλές αλλαγές επετεύχθη στο  31″ όταν ο Λίτσι άνοιξε στον Ντράζιτς και εκείνος με σουτ έγραψε το 0-1.  Πάντως, η αντίπαλος του Ολυμπιακού έκανε ακόμα μία μετρια εμφάνιση και η γκρίνια συνεχίζει να υπάρχει. Νέα απουσία ο στόπερ Αμπένα.

Οι “Ερυθρόλευκοι” επιστρέφει στη Μπρατισλάβα για πρώτη φορά μετά το 2009 όταν και είχε καταφέρει να επικρατήσει με 2-0   στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ  χάρις στα γκολ των Αβραάμ Παπαδόπουλου και  Λεονάρντο. Στο πρώτο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός απο το 20ο λεπτό και μετά όταν η ομάδα ανέβασε σε πολύ μεγάλο βαθμό την απόδοση της  όταν και άνοιξε το σκορ με τον Μαντί Καμαρά για να ακολουθήσουν τα γκολ απο τον Σισέ και ένα αυτογκολ από τον Μποζίκοφ. O Μαρτίνς δεν θα έχει στη διαθεση του τον τραυματία Γιώργο Μασούρα, ενώ  όλα δείχνουν πως ο Ονιεκούρου  θα ξεκινήσει στα δεξιά της επίθεσης ,κάνοντας ντεμπούτο, ενώ αριστερά θα παίξει ο Βαλμπουενά με φορ τον Ελ Αραμπί.

Στη μεσαία γραμμή Μαντί Καμαρά και Εμβιλά ,ενώ είτε ο Κούντε, είτε ο Αγκιμπού Καμαρά  θα είναι η τριάδα. Τετράδα στην άμυνα οι Λαλά-Ρεάμπτσιουκ Σωκράτης με Σισέ η Μπά και τερματοφύλακα τον Βατσλίκ. Ισω;ς παίξει και πρώτη φορά ο Ρόνι Λόπες . Στην αποστολή είναι επίσης οι Χασάν -Τικίνιο ,με τον τελευταίο να μην είναι σίγουρο ότι θα είναι στις επιλογές του Μαρτίνς απο τον πάγκο.

Προϊστορία: Το 2009 , ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 στη Μπρατισλάβα(Αβρααμ-Λεονάρντο)

Εκτίμηση:  Ο Ολυμπιακός  είναι καλύτερη ομάδα και το μεγάλο φαβορί.

 

       ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over. Ως ειδικά στοιχήματα θα επιλέξω Μαντί Καμαρά ως σκόρε μαζί με Ελ Αραμπί αλλά και σαν έκπληξη τον Σισέ 

 

(Visited 45 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x