ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πλέι οφ Κόνφερενς Λιγκ: Ρόμα- Τραμπζονσπόρ

Πλέι οφ Κόνφερενς Λιγκ:  Ρόμα- Τραμπζονσπόρ
Spread the love

Στο Ολίμπικο η Ρόμα του Ζοζέ Μουρίνιο υποδέχεται την Τραμπζονσπόρ έχοντας στα υπέρ της και το σκορ του πρώτου αγώνα αφού είχε κερδίσει με 2-1 μέσα στην Τουρκία.

Οι Ρωμαίοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά στην νέα σαιζόν αφού μετράνε μόνο νίκες στα επίσημα παιχνίδια τους.

Αρχικά επικράτησαν με 2-1 μέσα στην Τουρκία της αποψινής τους αντιπάλου με τον Πελεγκρίνι και τον νεοαποκτηθέντα Ουζμπέκο Σομουρόντοφ να βρίσκουν δίχτυα ενώ στην πρεμιέρα του Καμπιονάτο κέρδισαν με 3-1 την Φιορεντίνα χάρη σε ένα τέρμα του Μικιταριάν και δυο του Γάλλου μέσου Βερετού σε ένα ματς που αποβλήθηκε ο Ζανιόλο.

Με το “καλημέρα” πάντως ο Special One έχει βάλει την υπογραφή του στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας που παίζει γρήγορο και μοντέρνο ποδόσφαιρο αν και τα θεματάκια της στα μετόπισθεν τα χει και τα βγάζει σε κάθε 90λεπτο.

Δεν αλλάζει το “4-2-3-1” αλλά θα έχει κάποιες αλλαγές στην 11άδα του με τον Σομουρόντοφ αντί του Άμπραχαμ στο “9” , τον Κάρλες Πέρεθ αντί του Μικιταριάν στο δεξί “φτερό” της επίθεσης και τον Μαντσίνι αντί του Ουρουγουανού Βίνια στα μετόπισθεν.

Οι Τούρκοι είχαν περισσότερες τελικές και γενικά και στην αντίπαλη εστία στον 1ο αγώνα (10-6) από ότι οι Ρωμαίοι αλλά τελικά έχασαν απέναντι σε μια έμπειρη και … Ιταλική ομάδα που σημαίνει κυνική και αποτελεσματική.

Ο Αβτσί είδε την ομάδα του να κερδίζει στην πρεμιέρα του εγχώριου πρωταθλήματος με 2-1 την Σίβασπορ , χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι του Μπακασέτα και ένα τέρμα από τον Νιγηριανό Νκουάμε , ενώ σε εκείνο το ματς μπήκε ως αλλαγή και ο Σιώπης.

Ενισχύθηκε αρκετά στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι απαιτήσεις του κόσμου της είναι πλέον μεγάλες.

Προϊστορία: Το 1-2 με το οποίο κέρδισε η Ρόμα μέσα στην Τραπεζούντα είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στα Κύπελλα Ευρώπης.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι ο Άσος με το Over 2,5 αφού δεν αποκλείω να σκοράρουν οι Τούρκοι με Ζερβινιό, Μπακασέτα, Νκουάμε και Κορνίλιους μπροστά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x