ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πλει οφ Γιουρόπα Λιγκ: Αλκμααρ- Σέλτικ

Πλει οφ Γιουρόπα Λιγκ: Αλκμααρ- Σέλτικ
Spread the love

Η AZ έχει βρεθεί στους ομίλους του Europa League τα τελευταία δυο χρόνια αλλά απόψε θα πρέπει να ανατρέψει την ήττα της με 0-2 από το πρώτο ματς στην Γλασκόβη εάν θέλει να μην υποβιβαστεί στο νεοσύστατο Conference League.

Οι Ολλανδοί ήταν αυτοί που έκαναν τις ευκαιρίες στο 1ο ματς αλλά οι Κέλτες πετύχαιναν τα γκολ και έτσι απόψε θα πρέπει να είναι πιο εύστοχοι εάν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης.

Μπορεί να πούλησαν τα δυο μεγάλα τους “αστέρια” , τον Κάλβιν Στένγκς στην Νις και τον Μάιρον Μπόμπαντου στην Μονακό, αλλά η ομάδα των δυο Ελλήνων διεθνών , του Παντελή Χατζιδιάκου και του Βαγγέλη Παυλίδη , παραμένει ανταγωνιστικό.

Ειδικά μέσα στην έδρα τους αριθμούν εφτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας μάλιστα πετύχει 21 τέρματα σε αυτά τα παιχνίδια τους.

Οι Κέλτες έχουν ένα σημαντικό αβαντάζ με το 2-0 του πρώτου αγώνα για να βρεθούν εκείνοι για 5η φορά στην ιστορία τους στους ομίλους του Europa League.

H ομάδα του Έλληνα ομογενή προπονητή Άγγελου Ποστέκογλου αριθμεί έξι διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας πετύχει 24 γκολ.

Ο 55χρονος προπονητής είδε την ομάδα του την περασμένη αγωνιστική να συντρίβει με 6-0 την Σέντ Μίρεν , με χατ τρικ του Ντέιβιντ Τέρνμπουλ, ενώ λόγω της κρισιμότητας της αποψινής ρεβάνς δεν πρόκειται να κάνει rotation αν και την Κυριακή ακολουθεί μεγάλο ντέρμπι κόντρα στην Ρέιντζερς.

Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως από τις έξι διαδοχικές νίκες μονάχα η μια έχει επιτευχθεί μακριά από την Γλασκόβη ( Γιάμπλονετς 4-2) η οποία είναι και η μοναδική στις 9 συνολικά πιο πρόσφατες “εξορμήσεις” τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Προϊστορία: Το 2-0 του πρώτου αγώνα είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε combo με το Under 4,5 σε απόδοση 2.00. Στην ίδια απόδοση προσφέρεται και ο Άσος και δεν είναι άσχημος με βάση την πολύ καλή εικόνα των Ολλανδών εντός και συνάμα την αδυναμία των Σκοτσέζων εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal + Under 4,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x