ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Conference League: Φίτεσε – Άντερλεχτ  

Conference League: Φίτεσε – Άντερλεχτ  
Spread the love

Στο «Γκέλρεντομ» του Άρνεμ, ο επαναληπτικός ανάμεσα στην Φίτεσε και την Άντερλεχτ, για τα πλέι οφ του Conference League, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς μετά το προ μίας εβδομάδας μεταξύ τους 3-3 στην πρώτη μονομαχία τους στις Βρυξέλλες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στα πλέι οφ του Conference League δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση νέας ισοπαλίας στον σημερινό επαναληπτικό, με οποιοδήποτε σκορ, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι. Μπροστά στο σκορ η Άντερλεχτ στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στις Βρυξέλλες (2-1), με την Φίτεσε όμως όχι μόνο να ισοφαρίζει σε 2-2 με την σέντρα σχεδόν της επανάληψης (46΄), αλλά να πραγματοποιεί προσωρινά την ανατροπή στο εβδομηκοστό δεύτερο λεπτό. Δραματικό πάντως το φινάλε, καθώς η Άντερλεχτ ισοφάρισε στο ενενήντα και έχασε πέναλτι με τον Ισραηλινό μέσο Ραφαέλοφ στις καθυστερήσεις.

Αρκετό ζόρι για την Φίτεσε στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Ντάνταλκ, με άλλοθι πάντως για την ομάδα του Άρνεμ πως ήταν τα πρώτα της ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ισοπαλία με 2-2 στο πρώτο μεταξύ τους ματς στο Άρνεμ, στο οποίο η Φίτεσε ισοφάρισε τρία λεπτά πριν το φινάλε, ενώ 2-1 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο Δουβλίνο. Εντός συνόρων, τρεις βαθμοί για την Φίτεσε στις δύο πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, με 1-0 στην πρεμιέρα στην έδρα της Τσβόλε και βαρύ 0-3 ακολούθως φιλοξενώντας την Βίλεμ.

Στον αντίποδα, κανένα απολύτως πρόβλημα για την Άντερλεχτ στον 3ο προκριματικό γύρο με τη Λάτσι, «καθαρίζοντας» την πρόκριση με το 3-0 του πρώτου μεταξύ τους αγώνα στην Αλβανία, ενώ 2-1 και στον επαναληπτικό στις Βρυξέλλες, παρά το γεγονός πως ήταν ματς που είχε ουσιαστικά διαδικαστικό χαρακτήρα.  Εντός συνόρων, επτά οι βαθμοί της στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του νέου πρωταθλήματος, μετά και το πρόσφατο 2-1 στην έδρα της Σερκλ Μπριζ όπου πραγματοποίησε την ανατροπή.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Φίτεσε, το 1-0 του 1993 σε βάρος της Μαλίν και μία ήττα, το 0-2 από την Ζούλτε Βάρεγκεμ του 2018, σε δύο ματς στο παρελθόν φιλοξενώντας ομάδες του Βελγίου. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Άντερλεχτ, στις επτά προηγούμενες επισκέψεις της στην Ολλανδία.

Λεπτές οι ισορροπίες στον σημερινό επαναληπτικό, στον οποίο η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x