ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ισπανία: Μπέτις – Ρεάλ    

Ισπανία: Μπέτις – Ρεάλ    
Spread the love

Στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» της Σεβίλλης, το τελευταίο χρονικά ματς του σαββατιάτικου προγράμματος, με τη Μπέτις να ψάχνει το πρώτο της τρίποντο και ταυτόχρονα την έκπληξη, την στιγμή που η σημερινή αναμέτρηση θα είναι η τρίτη εκτός έδρας για την Ρεάλ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές.

Δύο βαθμοί για τη Μπέτις στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, με την ομάδα της Σεβίλλης στο 1-1 αρχικά στην πρεμιέρα στην έδρα της Μαγιόρκα, ενώ 1-1 και την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την Κάντιθ. Πίσω στο σκορ η Μπέτις στην αναμέτρηση με την Κάντιθ από πέναλτι στο εντέκατο λεπτό, με την «απάντηση» της όμως στο είκοσι δύο, με κοντινή κεφαλιά του Χουάνμι. Ένα δοκάρι για κάθε πλευρά και ευκαιρίες εκατέρωθεν στην συνέχεια, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για τη Μπέτις, με το σκορ όμως να μην αλλάζει, παρά τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Αγώνας δρόμου για τον δεξιό μπακ Σαμπαλί και το μέσο Λαϊνές.

Στην άλλη πλευρά, τέσσερις βαθμοί για την Ρέαλ, με επιβλητικό 4-1 για την «βασίλισσα» στην πρεμιέρα στην χώρα των Βάσκων σε βάρος της Αλαβές, ενώ δραματικό 3-3 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Λεβάντε. Μπροστά στο σκορ η Ρεάλ στο ματς στην έδρα της Λεβάντε στο πέμπτο μόλις λεπτό, με πλασέ του Μπέιλ από το ύψος περίπου του πέναλτι, αλλά προσωρινή ανατροπή στην συνέχεια από τους γηπεδούχους στο πρώτο τέταρτο του δεύτερου ημιχρόνου. Κοντινό, εντός περιοχής διαγώνιο πλασέ του Βινίσιους και 2-2 για την Ρεάλ στο εβδομήντα τρία, με τη Λεβάντε όμως να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ έξι λεπτά αργότερα. Παρόλα αυτά, μεγάλος πρωταγωνιστής για την Ρεάλ ο Βινίσιους, ο οποίος πέντε λεπτά πριν το φινάλε, με ένα περίτεχνο πλασέ από το ίδιο περίπου σημείο που είχε ισοφαρίσει νωρίτερα σε 2-2, διαμόρφωσε το τελικό 3-3 και έσωσε για την «βασίλισσα» τον βαθμό. Εκτός αποστολής ο αριστερός μπακ Μαρσέλο και οι μέσοι Κρόος και Μόντριτς.

Προϊστορία: Δύο νίκες για τη Μπέτις, έξι για την Ρεάλ και μία ισοπαλία, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Δύσκολη έδρα το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν», με την Ρεάλ όμως να έχει έξι «διπλά» εκεί την τελευταία δεκαετία και στις δυνατότητες της φυσικά για ένα ακόμα, αν δεν είναι τόσο ευάλωτη σε σχέση με το ματς με τη Λεβάντε.

Εκτίμηση:  2

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x