ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Σαρμιέντο – Ρίβερ Πλέιτ     

Αργεντινή: Σαρμιέντο – Ρίβερ Πλέιτ     
Spread the love

Με στόχο μία ακόμη έκπληξη η Σαρμιέντο, μετά την ισοπαλία που απέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της περσινής νικήτριας της Λίγκα Προφεσιονάλ, Κολόν, την στιγμή που η Ρίβερ Πλέιτ με νίκη θα βρεθεί στο -2 από την κορυφή.

Τέσσερις βαθμοί για την Σαρμιέντο στις δύο αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με επιβλητικό 3-0 αρχικά φιλοξενώντας την Ατλέτικο Τουκουμάν, ενώ 1-1 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Κολόν. Ένα ματς μάλιστα, στο οποίο προηγήθηκε στο τριακοστό τέταρτο λεπτό και στο οποίο όμως δεν κατάφερε να «τιμωρήσει» την αντίπαλο της στις φαρμακερές αντεπιθέσεις της, ειδικά όταν η Κολόν μετά την ισοφάριση της (51΄) έπαιξε με μεγάλη αφέλεια, στην προσπάθεια της για την ανατροπή. Τρεις νίκες (Πλατένσε 1-0, Ροζάριο Σεντράλ 1-0, Ατλέτικο Τουκουμάν 3-0) και μία ήττα (Εστουδιάντες 0-3) για την Σαρμιέντο, σε τέσσερα ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, 2-0 για την Ρίβερ Πλέιτ την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Αλντοσίβι, βλέποντας την ομάδα του 45χρονου Μαρσέλο Γκαγιάρδο (φωτό) να επιστρέφει στις νίκες, μετά τις αποτυχίες που είχαν προηγηθεί σε Λίγκα Προφεσιονάλ και Κόπα Λιμπερταδόρες. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 στην έδρα της Χιμνάσια για τη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ βαρύ 0-3 στο Μπέλο Οριζόντε από την Ατλέτικο Μινέιρο και αποκλεισμός στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες. Απόλυτη ισορροπία επίσης στο ρεκόρ της, σε τρία ματς (Λανούς 3-0, Χιμνάσια 1-1, Γοδόι Κρουζ 1-2) στη Λίγκα Προφεσιονάλ μακριά από το «Μονουμεντάλ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 4-1 για την Ρίβερ Πλέιτ το 2015, στο μοναδικό ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Σαρμιέντο.

Πολύ σκληρός αντίπαλος στο γήπεδο της η Σαρμιέντο, ενώ απρόβλεπτη η Ρίβερ Πλέιτ, με το σημερινό ματς να έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Μαρσέλο Γκαγιάρδο, σε σχέση με αυτό που δείχνει το σετ των τιμών.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 7 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x