ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Β΄ Ισπανίας: Σαραγόσα- Καρταγένα

Β΄ Ισπανίας:  Σαραγόσα- Καρταγένα
Spread the love

Στο Romareda η Σαραγόσα υποδέχεται την Καρταγένα στο πέσιμο της αυλαίας της 3ης αγωνιστικής στην Σεκούντα με κοινό παρανομαστή και για τις δυο ομάδες πως ακόμη δεν έχουν κάνει σεφτέ στις νίκες στην εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι έχουν μαζέψει μόλις έναν πόντο από την “λευκή” ισοπαλία που παραχώρησαν στην πρεμιέρα στην Ίμπιζα ενώ την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 0-2 στο Βαγιαδολίδ από την ομώνυμη ομάδα.

Το οξύμωρο είναι πως η εικόνα τους ήταν αντιστρόφως ανάλογη αφοί στο 1ο τους παιχνίδι ήταν άνευροι , άχρωμοι και τυχεροί που πήραν έστω και τον βαθμό ενώ την περασμένη αγωνιστική παρά την ήττα τους δημιούργησαν και έχασαν πολλές ευκαιρίες δίχως να καταφέρουν να βρούνε δίχτυα αφού μεταξύ άλλων είχαν δυο δοκάρια.

Αν αθροίσουμε και το περσινό φινάλε θα διαπιστώσουμε πως έχουν συμπληρώσει “καρέ” αγώνων δίχως ήττα εκ των οποίων οι τρεις είναι ήττες αλλά στον αντίποδα εντός έδρας έχουν συμπληρώσει 1/9 ήττες έχοντας μάλιστα κρατήσει στα 7 από αυτά μηδέν παθητικό.

Η Καρταγένα έχει ξεκινήσει χειρότερα από την αποψινή της αντίπαλο με την έννοια πως αριθμεί 2/2 ήττες αφού αρχικά έχασε με 1-3 από την Αλμερία ενώ στην συνέχεια με 0-2 από την Ουέσκα.

Επιπλέον έχουν χάσει 3/4 εκτός έδρας παιχνίδια τους αν υπολογίσουμε και την περσινή ήττα από την Λούγκο ενώ στην μεγάλη εικόνα μιλάμε για μόλις 4/17 νίκες συνολικά.

Εκτός έδρας τα πράγματα είναι ακόμη πιο δύσκολα μιας και μετράνε 2/13 διπλά σκοράροντας σε αυτές τις “εξορμήσεις” τους μόλις 6 γκολ.

Προϊστορία: Τα δυο πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

* Αμφίρροπο ζευγάρι αφού αμφότερες λίγο-πολύ βράζουν στο ίδιο καζάνι. Ελαφρύ προβάδισμα στον Άσο σε καλή απόδοση ( 2,25) σε ένα ματς που λογικά θα έχει και μικρό σκορ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

 

 

(Visited 13 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x