ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Μπαΐα

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Μπαΐα
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο θρυλικό «Μαρακανά», με την Φλουμινένσε και την ισόβαθμη της Μπαΐα να βρίσκονται, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης, στην 16η και την 15η θέση αντίστοιχα.

Έξι συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για την Φλουμινένσε, η οποία μάλιστα έρχεται από δύο συνεχόμενες εντός έδρας μονομαχίες με την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο. Ισοπαλία με 1-1 στην πρώτη εξ αυτών για το πρωτάθλημα, στην οποία είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει έξι λεπτά πριν το φινάλε, ενώ 1-2 ακολούθως στα προημιτελικά του κυπέλλου. Πέρα του πρωταθλήματος, αποκλεισμός με δύο ισοπαλίες από τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ στα προημιτελικά του Κόπα Λιμπερταδόρες λόγω του κανόνα του εκτός έδρας γκολ, καθώς μετά το 2-2 στην πρώτη μονομαχία τους στο «Μαρακανά», έμεινε στο 1-1 με την αντίπαλο της στον επαναληπτικό στο Εκουαδόρ. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για την Φλουμινένσε, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Μαρακανά», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, δύο συνεχόμενες ήττες στο Μπραζιλεϊράο για τη Μπαΐα, βλέποντας την ομάδα του Σαλβαντόρ να «υποχωρεί» ακόμα περισσότερο βαθμολογικά και να βρίσκεται πλέον όπως προαναφέρθηκε στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης. Είχε προηγηθεί ο αποκλεισμός στην φάση των «16» του κυπέλλου από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο (0-2, 2-1) και ακολούθησαν για το πρωτάθλημα το 1-2 στο Σαλβαντόρ από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και το 0-2 της προηγούμενης αγωνιστικής στο Πόρτο Αλέγκρε από την τοπική Γκρέμιο. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για τη Μπαΐα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Φλουμινένσε, μία για τη Μπαΐα και τρεις ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Μαρακανά».

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο ισάξιων σχεδόν ομάδων, οι οποίες μάχονται πλέον για την παραμονή. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 2 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x