ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ιταλία- Βουλγαρία ( 3ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Ιταλία- Βουλγαρία ( 3ος όμιλος)
Spread the love

Λιγότερο από δυο μήνες μετά την κατάκτηση του Euro2020 η Ιταλία με τον τίτλο πλέον της πρωταθλήτριας Ευρώπης καλείται απόψε στην Τοσκάνη να αντιμετωπίσει την Βουλγαρία στο 1ο από τα τρία παιχνίδια που θα δώσει σε ένα χρονικό διάστημα 6 ημερών.

Η Σκουάντρα Ατζούρα άρεσε με το σύγχρονο ποδόσφαιρο που έπαιξε στο Euro αφού άφησε στην άκρη το παραδοσιακό Κατενάτσιο και προτίμησε ένα ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας με πίεση στον αντίπαλο , κατοχή της μπάλας αλλά και γρήγορες μεταβιβάσεις της μπάλας από την άμυνα στην επίθεση.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι θέλει να δει ανάλογη εικόνα στο μέτρο του δυνατού αναφορικά βέβαια στο χρονικό momentum που διεξάγονται οι αγώνες αρχές της σαιζόν.

Υπάρχει εξάλλου και ένα μεγάλο κίνητρο απόψε αφού εάν δεν χάσουν οι Ιταλοί θα ισοφαρίσουν με 35 ματς αήττητου το ρεκόρ που έχουν οι Βραζιλιάνοι από το 1993 μέχρι και το 1996 και οι Ισπανοί από το 2007 μέχρι και το 2009.

Εκτός δράσης είναι ο τιμωρημένος Λοκατέλι και ο τραυματίας Μπελότι. Ο Μόουζες Κιν της Γιούβε και ο Τζανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο τα νέα πρόσωπα στην επίθεση.

Δεν αλλάζει το “4-3-3” με επιθετική τριπλέτα τους: Ινσίνιε- Ιμόμπιλε και Κιέζα.

Η Βουλγαρία βρίσκεται σε καθεστώς ανανέωσης και αυτός είναι ίσως ένας λόγος που ακόμη δεν έχει πανηγυρίσει νίκη σε επίσημο ή φιλικό ματς μέσα στο 2021.

Πιο συγκεκριμένα η τελευταία τους επιτυχία χρονικά ήταν τον Νοέμβριο του 2020 όταν και είχαν επικρατήσει με 3-0 του Γιβραλτάρ σε φιλικό αγώνα.

Στον όμιλο έχουν μαζέψει σε τρεις αγώνες έναν βαθμό ( Βόρειος Ιρλανδία 1-1) ενώ έχουν ηττηθεί από Ελβετία (1-3) εντός και από την αποψινή τους αντίπαλο στην Σόφια με 0-2.

Ο Γιασέν Πετρόβ έχει καλέσει από την άνοιξη στο πλαίσιο της ανανέωσης που κάνει 10 νέους παίκτες αλλά στην παρούσα φάση μονάχα ο Καλόγια Κράστεβ της Σλάβια Πράγας είναι Rookie.

Προϊστορία: 5/5 σε νίκες σε Ιταλικό έδαφος αριθμεί η Ιταλία απέναντι στην Βουλγαρία. Μάλιστα τα 4/5 είναι με μηδέν παθητικό ( 1-0, 2-0, 2-0, 2-0).

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo ο Άσος με τα κάτω από τρία τέρματα σε απόδοση 1,88.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Under 3,5

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x