ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ουγγαρία- Αγγλία ( 9ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ουγγαρία- Αγγλία  ( 9ος όμιλος)
Spread the love

Στο Πούσκας Αρίνα στην Βουδαπέστη η Ουγγαρία υποδέχεται την Αγγλία με τους Μαγυάρους να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις ομολογουμένως καλές εμφανίσεις τους στο πρόσφατο Euro ενώ τα “Τρία Λιοντάρια” αναζητάνε μια αντίδραση για το… όνειρο που έγινε εφιάλτης στον τελικό της ίδιας διοργάνωσης με “θύτη” της Ιταλία.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο κοίταξαν στα μάτια τους μεγάλους τους αντιπάλους ( Πορτογαλία, Γερμανία και Γαλλία) στον όμιλο-φωτιά που είχαν απέναντι τους στο πρόσφατο Euro όπου δεν ηττήθηκαν από τις δυο τελευταίες αλλά λίγο έλειψε και να προκριθούν αφού στο τελευταίο τους ματς κόντρα στα πάντσερ δέχτηκαν την ισοφάριση στο τελικό 2-2 λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης.

Στην εκκίνηση έφεραν μια ισοπαλία 3-3 με την Πολωνία και κέρδισαν εύκολα το Σαν Μαρίνο 3-0 και την Ανδόρα 4-1.

Ενισχύονται με την προσθήκη του Ντομινίκ Σομπλοσλάι της Λειψίας αλλά στον αντίποδα είναι εκτός οι σημαντικοί αμυντικοί: Λόιγκ Νέγκο – Γκέγκο Λόβρεντζιτς.

Οι Εγγλέζοι θέλουν να κάνουν ένα νέο restart μετά την απώλεια του τροπαίου μέσα στο Wembley από την Ιταλία στον πρόσφατο τελικό του Euro στοχεύοντας πλέον στην κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκειτ αναμένεται να δώσει χρόνο στον Πάτρικ Μπάμφορντ και έτσι ο φορ της Λιντς να κάνει ντεμπούτο αφού ο Κάλβερτ Λούιν είναι τραυματίας και ο Σάντσο ιδιαίτερα αμφίβολος και αυτός εξαιτίας τραυματισμού επίσης.

Επιστρέφουν επίσης οι: Λινγκαρντ- Αλεξάντερ Άρνολντ ενώ εκτός είναι οι: Γουάιτ, Φόντεν, Ράσφορντ και ο Γουότκινς.

Προϊστορία: Τα τελευταία τρία μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο γκολ.

* Σκληρό καρύδι αναμένω να είναι απόψε οι Μαγυάροι οι οποίοι παρεμπιπτόντως αριθμούν μόλις 1/8 ήττες εντός έδρας και αυτή από την Πορτογαλία με 0-3 στο πρόσφατο Euro. Οι Εγγλέζοι έχουν ξεκινήσει ήδη με ένα 3/3 και συνήθως στα προκριματικά πηγαίνουν τρένο. Καταλήγω στην διπλή ευκαιρία Χ2 με combo το Under 3,5 εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ2+ Under 3,5

(Visited 8 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x