ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ολλανδία- Μαυροβούνιο ( 7ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Ολλανδία- Μαυροβούνιο ( 7ος όμιλος)
Spread the love

Στο Φίλιπς Στάντιον η Ολλανδία αντιμετωπίζει το Μαυροβούνιο και αν ρίξει κάποιος μια πρόχειρη ματιά στην βαθμολογία του ομίλου θα διαπιστώσει πως οι δυο ομάδες ισοβαθμούν – μαζί και με την Νορβηγία- στην 2η θέση με τους Οράνιε να υπερτερούν με καλύτερη διαφορά τερμάτων ίσως στο πιο αμφίρροπο γκρουπ όπως εξελίσσεται αυτό των προκριματικών.
Η 3η θητεία του Φαν Χάαλ στον πάγκο της Ολλανδίας δεν συνδυάστηκε και με νίκη στο 1ο παιχνίδι αφού οι Οράνιε έμειναν στο 1-1 απέναντι στην Νορβηγία του Χάλααντ και με βάση την εικόνα του αγώνα θα πρέπει να νιώθουν ικανοποιημένοι που δεν έχασαν κιόλας.
Τώρα καλούνται να επιστρέψουν στις νίκες για να ξεφύγουν από τους διώκτες τους στην 2η θέση και συνάμα να μην χάσουν την επαφή τους με την πρωτοπόρο Τουρκία.
Το Μαυροβούνιο απέσπασε 2-2 στην Πόλη από την Τουρκία με γκολ στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων και έτσι ταξίδεψε στο Αϊντχόφεν με πολύ καλή ψυχολογία.
Οι Brave Falcons έχουν μαζέψει 7 βαθμούς στα τέσσερα πρώτα τους παιχνίδια δείχνοντας μεγάλη πρόοδο και εξέλιξη αφού είναι χαρακτηριστικό πως στην προηγούμενη προκριματική φάση είχαν συλλέξει 16 σε 10 αγώνες συνολικά.

Προϊστορία: Οι δυο εθνικές αυτές ομάδες θα συναντηθούν για πρώτη φορά αλλά είναι σημαντικό να αναφερθεί πως το Μαυροβούνιο απέναντι σε ομάδες που βρίσκονται στο τοπ 12 της ειδικής βαθμολογίας Ranking αριθμεί 5/6 ήττες με 19 γκολ παθητικό.

* Το combo της νίκης των Ολλανδών αλλά με το σενάριο να δεχτούνε γκολ – οι φιλοξενούμενοι σκοράρουν με συνέπεια και ο Φαν Ντάικ ακόμη δεν πατάει καλά μετά τον πολύμηνο τραυματισμό του- αξίζει το ρίσκο. Άλλωστε το 2,67 δεν είναι μια χαμηλή απόδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 + Goal

 


Standings provided by SofaScore LiveScore
Ukraine – France Live Score

(Visited 17 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x