ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Ζουβεντούδε  

Βραζιλία: Κορίνθιανς – Ζουβεντούδε  
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Κορίνθιανς φιλοξενώντας στη «Νέο Κίμικα Αρένα» τη νεοφώτιστη Ζουβεντούδε, με την «τιμάο» να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει σε απόσταση αναπνοής τόσο από την 5η στον βαθμολογικό πίνακα Φλαμένγκο όσο και από την πρώτη τετράδα.

Τρία συνεχόμενα τρίποντα για την Κορίνθιανς, με την «τιμάο» όχι μόνο να απομακρύνεται από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά να βρίσκεται απρόσμενα στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αξιώνοντας και όχι άδικα, το κάτι παραπάνω. Επικράτηση με 3-1 αρχικά φιλοξενώντας την Σεαρά, ενώ 1-0 στην συνέχεια τόσο στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε όσο και στο Πόρτο Αλέγκρε σε βάρος της τοπικής Γκρέμιο. Δύο νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και τέσσερις ήττες για την Κορίνθιανς, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα στη «Νέο Κίμικα Αρένα», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες για την Ζουβεντούδε, όλες μάλιστα με το ίδιο σκορ, με 1-1 στην έδρα της, το «Αλφρέντο Τζακόνι», τόσο κόντρα στην Φορταλέζα όσο και την Σάο Πάολο, ενώ επιτυχία, τηρουμένων των αναλογιών, ο βαθμός που  πήρε στο «Μαρακανά» την προηγούμενη αγωνιστική από την Φλουμινένσε. Σε παθητικό ρόλο η Ζουβεντούδε στο μεγαλύτερο μέρος του ματς στο «Μαρακανά», στο οποίο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πενήντα τρία και στο οποίο όμως «τιμώρησε» την άστοχη Φλουμινένσε, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εξήντα οκτώ. Άξιο αναφοράς πάντως, πως έχει δικαιολογημένα παράπονα για γκολ που κακώς της ακυρώθηκε στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, στη μοναδική της μέχρι τότε αξιόλογη επιθετική προσπάθεια, με το σκορ στο 0-0. Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Ζουβεντούδε, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Κορίνθιανς.

Επιλογή μου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα και στο μικρό νικηφόρο σερί της Κορίνθιανς, παρά το γεγονός πως απέναντι υπάρχει ένας αντίπαλος, ο οποίος παρά την βαθμολογική του θέση παίζει με άγνοια κινδύνου.

Εκτίμηση:  1

(Visited 22 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x