ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Αυστρία- Σκωτία ( 6ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Αυστρία- Σκωτία ( 6ος όμιλος)
Spread the love

Η Αυστρία καλείται να αποδείξει πως η πρόσφατη συντριβή που γνώρισε από το Ισραήλ με 2-5 ήταν απλά μια κακή παρένθεση και να κερδίσει το παιχνίδι για να ξαναμπεί στο κυνήγι της πρόκρισης. Στους φιλοξενούμενους κάνει και η ισοπαλία.

Ήδη, το κλίμα έχει βαρύνει για τον ομοσπονδιακό εκλέκτορα Μάρκο Φόντα ο οποίος με τα κενά που παρουσίασε η ομάδα του στα μετόπισθεν θα αλλάξει το “3-4-3” σε “4-3-3” διατηρώντας την επιθετική τριπλέτα τους: Αρναούτοβιτς- Γκρέγκοριτς και τον Μπάουμγκάρντερ αφού ο Ζάμπιτσερ είναι “λαβωμένος”.

Στην επίθεση έτσι και αλλιώς δεν έχει πρόβλημα έχοντας σκοράρει δυο γκολ στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια της μέχρι τώρα.

Η Σκωτία είχε 16 τελικές την περασμένη αγωνιστική κόντρα στην Μολδαβία αλλά τελικά πέτυχε μόλις ένα γκολ και κέρδισε με 1-0 χάρη σε τέρμα του Ντάικς της ΚΠΡ.

Ως ένα παιχνίδι must not lose παρά ως ένα must win game χαρακτήρισε το αποψινό για τους φιλοξενούμενους ο αρχηγός ΜακΓκρέγκορ οπότε αντιλαμβανόμαστε και πως θα το προσεγγίσουν.

Αυτό συμβαίνει γιατί μετά την “φτωχή” πλην σημαντική νίκη επί της Μολδαβίας είναι στην 3η θέση του πίνακα και στο -8 από το Ισραήλ που την ίδια ώρα δοκιμάζεται στην Κοπεγχάγη από το “αφεντικό” του γκρουπ την Δανία.

Οι: Άμστρονγκ, Φόρεστ, ΜακΛιν, Φρέιζερ είναι εκτός και ο Ρόμπερτσον αμφίβολος.

Προϊστορία: Σε 12 μεταξύ τους παιχνίδια μοιράζονται από 4 νίκες έκαστη.

Στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είχαμε ισοπαλία με 2-2 στην Γλασκόβη με τους Αυστριακούς να προηγούνται και στις δυο περιπτώσεις και να δέχονται ισάριθμες την ισοφάριση.

* Με το ανάλογο ρίσκο θα επιλέξω εδώ τον Άσο σε τιμή 1,75-1,80 αφού θεωρώ πως οι γηπεδούχοι θα βγάλουν αντίδραση μετά την συντριβή που γνώρισαν στο Ισραήλ και επίσης χρειάζονται τους τρεις βαθμούς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 6 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x