ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Ελλάδα-Σουηδία (2ος όμιλος )

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Ελλάδα-Σουηδία (2ος όμιλος )
Spread the love

Στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η Ελλάδα κοντράρεται  με τη Σουηδία  σε ένα παιχνίδι  στο οποίο τα πράγματα είναι οριακά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που  σε κάθε περίπτωση είναι με την πλάτη στον τοίχο, μετά το εκτός έδρας,, 1-1 με το Κόσοβο.

Το μεγάλο ερώτημα για τον  Φαν τ΄’Σχιπ είναι το σχήμα που θα παρατάξει. Θα είναι το 3-5-2  που εφαρμόστηκε με το Κόσοβο αλλά δεν δούλεψε ή θα πάμε στο …..Ολλανδικό 4-3-3. Το σίγουρο είναι  ότι ο Γιαννούλης θα είναι εκτός με σπασμούς στον αυχένα, άρα αν πάμε με τρεις στην άμυνα θα έχουμε Χατζηδιάκο -Τζαβέλλα-Μαυροπάνο ,με Σιώπη -Ζέκα στα χαφ  και Μπακασετα -Παυλίδη -Δουβίκα.  Στο 4-3-3 , το δίδυμο θα είναι Τζαβέλλας και Μαυροπάνος με τριάδα στην ευθεία ,Μπουχαλάκης-Ζέκα-Σιώπη, Μπακασέτα ,Δουβίκα στα άκρα και φορ τον Παυλίδη, ενώ θέση διεκδικεί και ο Τζόλης.

Eίναι χαρακτηριστικό ότι η Εθνική μας ομάδα έχει υποστεί μόλις μία ήττα  στα τελευταία 12 ματς(5-6-1) και αυτή στο φιλικό με την Ελβετία.

Οι Σουηδοί μπορεί να μην εντυπωσίασαν, αλλα είχαν την ουσία ,την ποιότητα, αλλά κυρίως τον  τρόπο να κάμψουν την αντίσταση της Ισπανίας πετυχαίνοντας νίκη με 2-1  που τους έφερε στην κορυφή του ομίλου μας και έρχονται πλέον  έτοιμοι για να κάνουν τη ζημιά και σε εμάς . Μετά την Ισπανία, με αρκετές πάντως άλλαγές, νίκησε με 2-1 το Ουζμπεκιστάν.

Ο Αντερσεν στο “σκανδιναβικό” 4-4-2   θα έχει Ισάκ και Κουλουσέφσκι στα φορ , ενώ στα άκρα  αριστερά θα είναι ο Φόρσμπεργκ και δεξιά ο Κλάεσεν. Σβάντμπεργκ και Ολασον στη ν μεσαία γραμμή, ενώ τετράδα στην άμυνα απο δεξιά προς αριστερά οι Κραφτ-Χελάντερ-Λίντελοφ-Αουγκουστινσον  και κίπερ ο  Ολσεν. Γενικά η ομάδα  είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πάει για το διπλό που θα της δώσει την πρωτιά.

 

Προϊστορία: Σε φιλικά παιχνίδια η Ελλάδα είναι αήττητη κόντρα στη Σουηδια (1-2-0) .Σε επίσημο ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2008 ,η Σουηδία νίκησε με  2-0

Εκτίμηση: Η Ελλάδα πρέπει να τα δώσει όλα για να πάρει τη νίκη αφού αυτή είναι η τελευταία ,πρίν τον βρόγχο του αποκλεισμού, ευκαιρία για κάτι καλό. Από την άλλη  η Σουηδία είναι κυνική ομάδα..

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3  η Γκολ γκολ

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x