ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ : Πολωνία- Αγγλία ( 9ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ : Πολωνία- Αγγλία ( 9ος όμιλος)
Spread the love

Στην Βαρσοβία η Πολωνία με “ζεστούς” τόσο τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι όσο και τον Άνταμ Μπούκσα υποδέχεται την Αγγλία με στόχο να ανατρέψει το αήττητο σερί της και να μπει με αξιώσεις στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα ευχάριστο … ξεμούδιασμα απέναντι στο Σαν Μαρίνο το οποίο και συνέτριψαν με 7-1 με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει δυο γκολ και τον ανερχόμενο Άνταμ Μπούκσα – που αγωνίζεται στο MLS με την φανέλα της Νιου Ίνγκλαντ – να πετυχαίνει χατ τρικ ενώ δίχτυα βρήκε και ο Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ.

Οι Πολωνοί σκοράρουν με ευκολία έτσι και αλλιώς αφού μετράνε 10/11 Goal αλλά με την ίδια ευκολία δέχονται και τέρματα αφού είναι χαρακτηριστικό πως με τον Πάολο Σόουζα στον πάγκο τους έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό μόλις σε ένα ματς.

Οι: Πιότεκ, Ζιελίνσκι, Σιμάνσκι, Μπερεζίνσκι είναι εκτός δράσης ενώ ο Πορτογάλος εκλέκτορας δείχνει να μην έχει αποφασίσει εάν θα παρατάξει τρεις ή δυο στόπερ στα μετόπισθεν με το επιθετικό δίδυμο να απαρτίζουν έτσι και αλλιώς οι: Μπούκσα-Λεβαντόφσκι.

Οι Εγγλέζοι έχουν το απόλυτο σε νίκες μέχρι τώρα στον όμιλο αφού έχουν κερδίσει και στα πέντε παιχνίδια τους.

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είδε την ομάδα να πετυχαίνει δυο εύκολες νίκες back to back μετά τον χαμένο τελικό στο Γουέμπλεϊ από την Ιταλία πριν από περίπου δυο μήνες και μάλιστα σκοράροντας από 4 γκολ σε κάθε 90λεπτο απέναντι σε Ουγγαρία και Ανδόρα με δυο διαφορετικές 11άδες.

Έτσι τρέχουν ένα αήττητο σε 90λεπτα στα 15 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους και αντίστοιχα στα 26 τελευταία σε προκριματικά Μουντιάλ.

Τιμωρημένος είναι ο Μινγκς και “λαβωμένοι” οι: Σάντσο- Κάλβερτ Λούιν.

Επιστρέφει στο “4-2-3-1” με τον Χάρι Κέιν στο “9” και τους: Στέρλινγκ, Γκρίλις και Μάουντ ως τριάδα πίσω του.

Προϊστορία: Η Αγγλία έχει κερδίσει στα 5/6 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια την Πολωνία.

* Οι γηπεδούχοι με τον Λέβα να έχει σκοράρει 13 γκολ στα τελευταία 8 ματς με το εθνόσημο απειλούν το αήττητο των Εγγλέζων. Ωστόσο στα μετόπισθεν δεν πείθουν. Τα “Τρία Λιοντάρια” έχουν ρυθμό, παράδοση και πολλές επιστροφές βασικών. Καταλήγω στο σύνολο τερμάτων 2-3 σε απόδοση 1,95.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 ΓΚΟΛ

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x