ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κόσοβο- Ισπανία(2ος Ομιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Κόσοβο- Ισπανία(2ος Ομιλος)
Spread the love

Στην Πρίστινα,  το Κόσοβο φιλοξενεί την Ισπανία και θέλει να κάνει τη ζημιά και για το ίδιο αλλά και την Σουηδία στην μάχη για την πρόκριση.

Οι Κοσοβάροι, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δείχνουν πολύ καλό χαρακτήρα και ισορροπία στο παιχνίδι της κάτι που έχει δείξει στο σύνολο των παιχνιδιών που έχει παίξει.  Στα πρώτα παιχνίδια του ομίλου με Σουηδία(0-3)και Ισπανία(3-1) ,μπορεί να είχε χάσει αλλά ήταν με ψηλά το κεφάλι  απέναντι σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.  Ακολούθησαν τρία φιλικά προετοιμασίας  με δύο νίκες και μία ήττα , το 2-1 απο τη Γουινέα  για να έρθει το 1-0 επί της Γκάμπια ,με την “επαγγελματική” νίκη κόντρα στη Γεωργία (0-1) και το 1-1 με την Ελλάδα ,εκεί όπου η Εθνική μας δεν άξιζε τίποτα παραπάνω.Και μπόρεί και η δεύτερη θέση να είναι δύσκολη ,μιας και οι Κοσοβάροι είναι στο -5 ,αλλά ακόμα και έτσι είναι έτοιμοι να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο 4-3-3 του Ελβετού Σάλαντές.

Οι Ισπανοί είναι μία ομάδα που  ψάχνεται να “χτιστεί” μέσα απο τα παιχνίδια. Στο Euro  πήγε ανέλπιστα, για τους “ειδικούς” καλά(αποκλείστηκε απο τγην Ιταλία στα πέναλτι), αλλά γενικά ψάχνει να βρεί την κατάλληλη ισορροπία στις γραμμές της που θα της δώσουν την ευκαιρία να κάνει γρήγορο τρανζίσιον και να είναι αποτελεσματική στο γήγορο παιχνίδι που είναι το σύστημα που ακολουθεί πάντα η ομάδα του Λουίς Ενρίκε.

Το  νέο πρόβλημα για τον Ενρίκε είναι ο τραυματισμός του Μορένο που είναι αμφίβολος, ελέω τραυματισμού, ωστόσο σε σχέση με το 4-0 κόντρα στην Γεωργία (Καγιά-Σόλερ-Τόρες-Σαράμπια τα γκολ) ,που ακολούθησε την ήττα απο τη Σουηδία  , επιστρέφουν οι Αλμπα, Μοράτα, Κόκε και Μπουσκέτς. Εννοείται πως είναι ένα ματς που οι “Φούριας Ροχας” επιβάλλεται να κερδίσουν ,ελπίζοντας σε γκέλα των Σουηδών στο ΟΑΚΑ.

Προϊστορία: Περαν του πρώτου ματς(3-1 η Ισπανία) δεν υπάρχει άλλο ματς.

Εκτίμηση: Οι Κοσοβάροι είναι σκληρά καρύδια και “μανούλες” στο να αποσυντονίζουν” ομάδες που “ψάχνονται” ‘όπως η Ισπανία που όμως έχει ποιότητα.  Το 2 και το οβερ μοιάζει καλή επιλογή αν και στην εξίσωση  το γκολ γκολ πληρώνει .

 

ΠΡΟΤΑΣΗ : 2/Οβερ /Γκολ -γκολ

(Visited 2.414 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x