ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Προκριματικά Μουντιάλ 2022: Λευκορωσία- Βέλγιο ( 5ος όμιλος)

Προκριματικά Μουντιάλ 2022:  Λευκορωσία- Βέλγιο ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Στο Kazan ,που χρησιμοποιεί ως έδρα η εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, η ομάδα του Γκεόργκι Κοντρατίεφ έρχεται αντιμέτωπη με το Βέλγιο που παραμένει στο Νο 1 της ειδικής βαθμολογίας της ΦΙΦΑ και είναι το “αφεντικό” στο γκρουπ με το “καλημέρα” των προκριματικών όντας αήττητο εδώ και 25 παιχνίδια στον θεσμό.

Οι τυπικά γηπεδούχοι μπορεί να αριθμούν μόνο ήττες στο τελευταίο “καρέ” των αγώνων τους αλλά στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους κέρδισαν τις εντυπώσεις παρά την ήττα τους με 2-3 από την Ουαλία.

Σε εκείνο το ματς προηγήθηκαν με 2-1 μέχρι και το 69ο λεπτό , αν και έχαναν 0-1 μόλις στο 5ο , αλλά τελικά ηττήθηκαν με 2-3 δεχόμενοι το 3ο τέρμα στο φινάλε με τον Γκάρεθ Μπέιλ να σκοράρει χατ τρικ και να εξελίσσεται σε “φονιά” τους.

Σε έναν όμιλο με Βέλγιο, Τσεχία και Ουαλία ο ρεαλιστικός τους στόχος δεν είναι άλλος από το να αποφύγουν την τελευταία θέση την οποία στην παρούσα φάση κατέχει η Εσθονία.

Το Βέλγιο έχει σκοράρει 31 (!) γκολ στα τελευταία 12 παιχνίδια τους μέσα στο 2021 και συνεχίζει να σκορπά τον τρόμο στις αντίπαλες άμυνες.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην 11άδα του απόψε αλλά ο στόχος μένει ο ίδιος δηλαδή ακόμη μια νίκη που θα εξασφαλίσει σε μέγιστο βαθμό την πρόκριση για το Μουντιάλ του Κατάρ έτσι ώστε να μπορέσουν να συγκεντρωθούν τον άλλο μήνα στην κατάκτηση του Nations League.

Οι: Μπατσουαγί, Μπεντέκε, Τροσάρ, Μπογιάτα και ο Ντεντόκερ θα είναι κάποιες από τις “εφεδρείες” που αναμένεται να δούμε απόψε στην 11άδα.

Προϊστορία: Το 8-0 , 4 γκολ ανά 90λεπτο, σκορ με το οποίο συνέτριψε το Βέλγιο την Λευκορωσία στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου είναι και το μοναδικό μεταξύ τους παιχνίδι στην προϊστορία.

* Εδώ, το ποντάρισμα μου θα είναι στο 2ιπλο με combo το Over 3,5 σε απόδοση 2,20.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 3,5

(Visited 12 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x