ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Ρέμο

Βραζιλία Β΄: Βιτόρια – Ρέμο
Spread the love

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο Σαλβαντόρ, με την τοπική Βιτόρια στην 17η θέση με 23 βαθμούς και την Ρέμο στην 12η και στο +4 τόσο από την σημερινή της αντίπαλο όσο και από την επικίνδυνη ζώνη.

Πολύτιμο 1-0 για την Βιτόρια την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Οπεράριο, με μόνο αρνητικό πάντως για την ομάδα του Σαλβαντόρ, πως παρέμεινε, έστω και οριακά στην επικίνδυνη ζώνη, παρά το γεγονός πως είναι αήττητη για έξι συνεχόμενες αγωνιστικές. Κυρίαρχος η Οπεράριο στο μεγαλύτερο μέρος του μεταξύ τους ματς, στο οποίο είχε αρκετές ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι και στο οποίο όμως η Βιτόρια την «τιμώρησε» με την κοντινή κεφαλιά του Ματέους Μοράες στο τεσσαρακοστό λεπτό, στη μοναδική της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια σε όλο τον αγώνα. Τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Βιτόρια, σε 11 ματς στο πρωτάθλημα στο Σαλβαντόρ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στον αντίποδα, ένας μόλις βαθμός για την Ρέμο στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, με θετικό πάντως για την ομάδα του Μπελέμ, πως βρίσκεται όπως προαναφέρθηκε, στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Εντός 1-2 αρχικά από την Κλαμπ Ρεγκάτας, 1-1 στην συνέχεια στην έδρα της εκ των ουραγών Μπραζίλ Πελότας, ενώ 0-1 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας τη Μποταφόγκο. Δύο πρόσωπα για την Ρέμο στο ματς με τη Μποταφόγκο, με την αντίπαλο της να είναι πιο απειλητική και να έχει τα ηνία του αγώνα μέχρι το εξηκοστό πέμπτο λεπτό όπου και άνοιξε το σκορ, ενώ κυρίαρχος η ομάδα του Μπελέμ μετά το εβδομήντα, αδυνατώντας όμως να ισοφαρίσει, παρά τις σπουδαίες ευκαιρίες και τα τρία δοκάρια της. Δύο νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Ρέμο, σε 10 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το Μπελέμ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Βιτόρια.

Λεπτές οι ισορροπίες, μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων και με τον ίδιο στόχο ομάδων. Παρόλα αυτά, επιλογή ρίσκου ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 15 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x